Optiarc Dvd Rw Problemi
-
hp diz ustunun ustunde gelen bu cdrom onceden her cdyi dvdyi problemsiz okurdu şimdi bazılarını okuyor bazılarını okumuyor.orjinal olanları seçiyo desem oda değil kopya olanlarıda seçiyor. servisin talimatları doğrultusunda recovery yaptım yine durum aynı bi çözüm önerisi olan var mı
-
yine servis kitapçığında yazan talimatları aynen uygula tekrardan recovery yapmayı dene
-
Blue_moon bunu yazdı:
-----------------------------
yine servis kitapçığında yazan talimatları aynen uygula tekrardan recovery yapmayı dene
3 kere recovery yaptımakşam doğrudan yukleyecem işletim sistemini
-
yine aynı durumdayım bios update de ettim aynı
-
bazı dvd-rw'lar belli bir süreden sonra dvd seçebiliyor.Masaüstüler için bu sorunla karşılaştım benim bilgisayarda,ama laptopda duymamıştım belki bundan olabilir.İstersen bir araştır yaşayan varmı yokmu diye.
-
deja-vu bunu yazdı:
bazı dvd-rw'lar belli bir süreden sonra dvd seçebiliyor.Masaüstüler için bu sorunla karşılaştım benim bilgisayarda,ama laptopda duymamıştım belki bundan olabilir.İstersen bir araştır yaşayan varmı yokmu diye.
-----------------------------nasıl bi çözüm buldun??
-
laptoptan anlamam ama biostan voltaj değerlerinde bi anormallik var mı bak istersen
-
okadar ayarlamaya izin vermiyo bios
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
okadar ayarlamaya izin vermiyo bios
-----------------------------hocam nickin çok garibime gitti ucanteneke :D yanlış anlama sakın biraz komik olmuşda bu nick için baya düşündün mü