folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Optikçi Arkadaşlar Bakabilirmi

Optikçi Arkadaşlar Bakabilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

beyler lens alacam ama dün optikçi senin bu gözünün çapında üretilmiyo felan dedi  doktor yanlı ölçmüş felan dedi

varsa bii bakabilirmisin provision 2 hs istiyorum ama... 

reçete:http://i.hizliresim.com/KrrzMN.jpg 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Optikçi değilim ama, bana da öyle söylemişlerdi. bazı lenslerin bc numarası standart olarak üretiliyor. Sen en iyisi bi internet ortamından senin lensin numaraları var mı diye bi bak. Olmadı gözlükçü elemana söyle sana yakın değerlerde bi lens versin, çap olarak. bak bakalım gözünde nasıl duracak. Birde hocam reçetede makinenin değilde doktorun yazdığı yeri koysana.

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hocam yeni olarak lens se 160tl para toslamış birisi olarak tecrübelerimi aktarıyım 
    anladığım kadarıyla bu optikçiler pek bir düşemiyorlar lens fiyatından liste fiyatı falan gössteriyorlar birde kalite kaliteymiş... sonra ucuz olsun diye astigmat derecesinin ara değerlerini kimisi ürettirmiyor dolayısıyla diğer optikçiden aldığın fiyata göre 100 lira ucuzluyoor 
    mesela benim astigmat 2.25 ti herif dedi bu özel üretim olur 210 liraya patlar sana dedi başka bir yere gittim 2.00 dereceli astigmat lens in fiyatına 120 lira dedi... buna da dikkat et derim ... 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Abi doktor degilizki biz doktorun receteyi ceksene ben ona gore aorayim lens firmasina 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

parası neyse ver göz bu boru değil..

Toplam Hit: 828 Toplam Mesaj: 5