Optikçi Arkadaşlar Bakabilirmi
-
beyler lens alacam ama dün optikçi senin bu gözünün çapında üretilmiyo felan dedi doktor yanlı ölçmüş felan dedi
varsa bii bakabilirmisin provision 2 hs istiyorum ama...
reçete:http://i.hizliresim.com/KrrzMN.jpg
-
Optikçi değilim ama, bana da öyle söylemişlerdi. bazı lenslerin bc numarası standart olarak üretiliyor. Sen en iyisi bi internet ortamından senin lensin numaraları var mı diye bi bak. Olmadı gözlükçü elemana söyle sana yakın değerlerde bi lens versin, çap olarak. bak bakalım gözünde nasıl duracak. Birde hocam reçetede makinenin değilde doktorun yazdığı yeri koysana.
-
hocam yeni olarak lens se 160tl para toslamış birisi olarak tecrübelerimi aktarıyım
anladığım kadarıyla bu optikçiler pek bir düşemiyorlar lens fiyatından liste fiyatı falan gössteriyorlar birde kalite kaliteymiş... sonra ucuz olsun diye astigmat derecesinin ara değerlerini kimisi ürettirmiyor dolayısıyla diğer optikçiden aldığın fiyata göre 100 lira ucuzluyoor
mesela benim astigmat 2.25 ti herif dedi bu özel üretim olur 210 liraya patlar sana dedi başka bir yere gittim 2.00 dereceli astigmat lens in fiyatına 120 lira dedi... buna da dikkat et derim ... -
Abi doktor degilizki biz doktorun receteyi ceksene ben ona gore aorayim lens firmasina
-
parası neyse ver göz bu boru değil..