Oracle & SAP / ABAP Eğitimi Almak İsteyen ?
-
selamlar.
normal fiyatları oldukca pahalı olan bu iki ayrı egitimi, aynı firmada cok daha uygun bir fiyata ve taksitli olarak almak isteyen müridler benimle iletisime gecebilir.
not : egitimlerin ikisini de almak zorunda degilsiniz. toplamda 2 kisi bu indirimden yararlanabilecektir.
not 2 : lokasyon istanbul.
-
Andrei bunu yazdı
selamlar.
normal fiyatları oldukca pahalı olan bu iki ayrı egitimi, aynı firmada cok daha uygun bir fiyata ve taksitli olarak almak isteyen müridler benimle iletisime gecebilir.
not : egitimlerin ikisini de almak zorunda degilsiniz. toplamda 2 kisi bu indirimden yararlanabilecektir.
not 2 : lokasyon istanbul.
hoca maliyet ve eğitim kapsamı nedir?
-
oracle icin sql & dba I-II egitimleri verilecek. sap olayı daha farklı, isteyen olursa telefonlasırız.
ücreti de buraya yazmak dogru olmaz, zira bu egitimleri veren firmalar az zaten, pm ile gönderebilirim.
-
hocam sap/abap ve eğitimiyle ilgili pm atar mısın
-
Lightsaber bunu yazdı
hocam sap/abap ve eğitimiyle ilgili pm atar mısın
+1
-
Andrei bunu yazdı
oracle icin sql & dba I-II egitimleri verilecek. sap olayı daha farklı, isteyen olursa telefonlasırız.
ücreti de buraya yazmak dogru olmaz, zira bu egitimleri veren firmalar az zaten, pm ile gönderebilirim.
oracle icin sql & dba I-II egitimleri için fiyat bilgisi gönderebilir misin hocam?
-
beyler sap - abap kursunu sanıyorum site dısından bir arkadas almıs, yazamadım ben de buraya.
kesin olmamakla birlikte pm gönderecegim soranlara.
oracle halen gecerlidir.