Oracle Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek

İyi akşamlar müridler.

Boyle saçma birşey için konu açtığım için kusura bakmayın ama bu adam beni deli etti. Konuya gelecek olursak .

Ben bilgisayar programcılıgı 1.sınıf tayım .Yazılım kurulum ve yönetim diye bir dersimiz var birde ne yazıkki bir hocamız.

Şimdi bu adam benden oraclenin kurulumu falan gibi bilgilerin oldugu bir slayt istedi.İyi güzel yapıyım ama programı bulamıyorum.

Bu adam Oracle Server 12g olacak 10gb filan olcak dosya boyutu diye tutturdu.Hocam yok buladım yok oyle bir pro diyorum banamısın demiyor torrente yaz cıkar diyor.Şimdi gercekten varmı bu program varsa linkini bana atarsanız cok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bilgi güçtür...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam 11g r2 sürümü icin söyleyeyim, oracle'ın sitesinden 2 ayrı zip dosyası indireceksin, 12g'yi denemedim henüz daha beta asamasında oldugu icin.

enterprise sürümünü indirebilirsin kendi sitesinden, neden torrent atraksiyonuna girdiniz ki ?

halledemezsen bi pm at bana bakalım ya da birazdan editlerim mesajımı yazarım buraya.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

hocam 11g r2 sürümü icin söyleyeyim, oracle'ın sitesinden 2 ayrı zip dosyası indireceksin, 12g'yi denemedim henüz daha beta asamasında oldugu icin.

enterprise sürümünü indirebilirsin kendi sitesinden, neden torrent atraksiyonuna girdiniz ki ?

halledemezsen bi pm at bana bakalım ya da birazdan editlerim mesajımı yazarım buraya.

Cevap için sagol.Aslında benim atraksiyon yaptıgım yok hoca sagolsun .Adam ders anlatmamakla ugrasmak için bize kitliyor.Anlatmayınca dersten bırakıyor oyuzden bukadar kastım . Bu adam en son surumunu istiyor o da 11g r2 oluyor degilmi ozaman.

Bilgi güçtür...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

@edit

database bilgisi olmayan bi adam komple oracle database server'ı nasıl kurup ayağı kaldıracak la.. 

şaka maka iyi bir tecrübe olur senin için, tabii yapabilirsen

CEO tarafından 13/Mar/13 10:24 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

12g henüz cıkmamıs, OEM olarak 12c var, birkac ay önce beta tester'lara acıldı 12g ama nisan ayı gibi cıkacak sanırım kesin olarak.

yani senin hoca neyin kafasını yasamıs anlamadım, 11g r2'yi indir.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek

hocam 11r2 yi indir kurulumu başlat çok zorlamaz seni takıldığın yerde yazarsın bana bakarız ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

@edit

database bilgisi olmayan bi adam komple oracle database server'ı nasıl kurup ayağı kaldıracak la.. 

şaka maka iyi bir tecrübe olur senin için, tabii yapabilirsen

Database üzerine okulda ogretilen tek bilgim microsoft access dersleri.Boyle bir sistemleri var işte. Aynen bende biraz olumlu yanından bakmaya çalışıyorum bakalım.

Bilgi güçtür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

12g henüz cıkmamıs, OEM olarak 12c var, birkac ay önce beta tester'lara acıldı 12g ama nisan ayı gibi cıkacak sanırım kesin olarak.

yani senin hoca neyin kafasını yasamıs anlamadım, 11g r2'yi indir.

Peki oyle yapcam artık.Kabul etmezsede elden bişey gelmez. Çok teşekkürler yardımların için

Bilgi güçtür...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trnight
    trnight's avatar
    Erkek
    mYMusti bunu yazdı

hocam 11r2 yi indir kurulumu başlat çok zorlamaz seni takıldığın yerde yazarsın bana bakarız ;)

Tamam oyle yapıyım bi bakalım ne kadarını becere bilcem. Teşekkürler :)

Bilgi güçtür...
Toplam Hit: 1114 Toplam Mesaj: 9