Oracle VM Virtualbox Sorunu
-
makinama bu sanal pc programını yükledim ama hata veriyo,çalıştıramadım.
FATAL: no bootable medium found! system halted. bu uyarıyı alıyorum.çözümü nedir? kimisi ram yetmiyo fln demiş ama harddiskte ayırabildiğim alanmı yetmiyo acaba?
-
makinenin adının üstüne tıkla ayarlara gel
depolama>host drive> sağ tarafda cd/dvd device onu seç ister deamon tools sana sürücüsü istersen gerçek dvd sürücünü seç sonra işletim sistemi kuracağın cdyi yada cd kalıbını yerlştir deamon tools yada dvd sürücüne hangisini seçtiysen makineni başlat
-
çok sağol :) herşeyi doğru yapmışımda şöyle bi şey yapmışım; ben bu programa işletim sistemi kurmam gerektiğini unutmuşum :D
-
hocam bu program ne işe yarıyor?
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
çok sağol :) herşeyi doğru yapmışımda şöyle bi şey yapmışım; ben bu programa işletim sistemi kurmam gerektiğini unutmuşum :D
-----------------------------haha güldürdün beni hoca :D
@ultrasker
sanal makine oluşturuyorsun hoca işletim sistemi falan deniyorsun uzaktan bir makineye bağlanır gibi senin kontrolünde
-
hackworm bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
@ultrasker
sanal makine oluşturuyorsun hoca işletim sistemi falan deniyorsun uzaktan bir makineye bağlanır gibi senin kontrolünde
-----------------------------2gb alan ayarlayıp kurdum xpyi,keylogger fln filan test edicem ben bunda ama kopyala yapıştır fln yemiyo,belleği flnda görmedi.illaki cdyemi yüklemem lazım çalıştırcaım dosyayı,yada nettenmi indirmem gerek?
-
wasd bunu yazdı:
hackworm bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
@ultrasker
-----------------------------2gb alan ayarlayıp kurdum xpyi,keylogger fln filan test edicem ben bunda ama kopyala yapıştır fln yemiyo,belleği flnda görmedi.illaki cdyemi yüklemem lazım çalıştırcaım dosyayı,yada nettenmi indirmem gerek?
-----------------------------bak o pencerenin alt tarafında işlemci ağ bağlantısı simgeleri var küçük küçük orada usb olmalı ona sağ tıkla seç flashını bi gidip bi gelecen biraz uğraştırıcı
ayrıca ayarlardan ram miktarını değiştir ben win 7 yi 512 mbta kuruyorm 2 gb çokç ok fazla 256 mb yapsan yeterli
-
Yeri gelmişken ben de kaynıyım araya : VMware ile Snow Leopard kurmaya çalışıyorum, Intel işlemci için olanını, ama olmuyor. Deneyenler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Saygılar.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------bak o pencerenin alt tarafında işlemci ağ bağlantısı simgeleri var küçük küçük orada usb olmalı ona sağ tıkla seç flashını bi gidip bi gelecen biraz uğraştırıcı
ayrıca ayarlardan ram miktarını değiştir ben win 7 yi 512 mbta kuruyorm 2 gb çokç ok fazla 256 mb yapsan yeterli
-----------------------------ram miktarı deil o hdd miktarı :D
-
Yeni konu açmayayım bendede aynı sıkıntı var
FATAL : Could not read from the boot medium! System halted
Bu uyarıyı alıyorum program hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim