Orcle VM Virtualbox Maneger
-
Selam arkadaşlar, sanal androit kurmak için bu programı kurdum ama android kurulumunu yaparken şu hata geliyor;
Failed to open a session for the virtual machine VMLite-Android-v4.0.4.
Implementation of the USB 2.0 controller not found!
Because the USB 2.0 controller state is part of the saved VM state, the VM cannot be started. To fix this problem, either install the 'Oracle VM VirtualBox Extension Pack' or disable USB 2.0 support in the VM settings (VERR_NOT_FOUND).
Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: Console Interface: IConsole {db7ab4ca-2a3f-4183-9243-c1208da92392} -
çözdüm, konuyu kaldırabilir misiniz ?
-
burası bi forum. konu açıp çözüldükten sonra kaldırılsa kimse aradığına ulaşamaz. konunun kaldırılması yerine bence nasıl çözdügünü açıkla. başkasıda aynı sorunu yaşarsa katkıda bulunmuş olursun.
-
Konuya cevap gelmediği için kaldırılmasını istedim.
Ayarlardan USB'leri devre dışı bıraktım sorun çözüldü.
Webci58 tarafından 25/Oca/13 16:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Peki sanal androidi internete nasıl bağlarım ? bilgisi olan var mı.
bağlanamıyorum
-
Webci58 bunu yazdı
Peki sanal androidi internete nasıl bağlarım ? bilgisi olan var mı.
bağlanamıyorum
ayarlardan networkingi bridged yapıp denesene?
-
Verdiği hata için bunu kurmalısın http://download.virtualbox.org/virtualbox/4.2.6/Oracle_VM_VirtualBox_Extension_Pack-4.2.6-82870.vbox-extpack
İnternete bağlanmak içinde lalada nın dediği gibi köprüleme yapman gerekiyor.
-
FCN bunu yazdı
burası bi forum. konu açıp çözüldükten sonra kaldırılsa kimse aradığına ulaşamaz. konunun kaldırılması yerine bence nasıl çözdügünü açıkla. başkasıda aynı sorunu yaşarsa katkıda bulunmuş olursun.
çözdüm konuyu kaldırın sadece ben bileyim, başkalarının bilmesine gerek yok.
-
RETRET bunu yazdıFCN bunu yazdı
çözdüm konuyu kaldırın sadece ben bileyim, başkalarının bilmesine gerek yok.
cevap verilmemişti onu dediğimde. uzatmanın gereği yok laf kalabalığına gerek yok.
"konuyla ilgili" cevap veren arkadaşlara teşekkürler köprüleme şeklinde yaptım yine olmadı araştırmaya devam ediyorum -
http://i62.tinypic.com/2pyai6s.png
bende bu hatayı alıyorum ardından bunu diyor açılmıyor deli oldum2 saattir ugraşıyorum usbleri filan kapattım açtım
Whonix-Gateway sanal makinesi için bir oturum açma başarısız.
The virtual machine 'Whonix-Gateway' has terminated unexpectedly during startup with exit code 1.
Sonuç Kodu: E_FAIL (0x80004005) Bileşen: Machine Arayüz: IMachine {480cf695-2d8d-4256-9c7c-cce4184fa048} varmı bilgisi olan