Ördeğe Ben Bastım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

‎3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve de...rki;
    — İçerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
    — Tamam. diyerek içeri girerler.
    İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
    — Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
    Diğerleri;
    — Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
    Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
    3.cüsü;
    — Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
    O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
    Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
    Kadın adama döner;
    — Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!
    Adam döner kadına ve:
    — Salak kadın, ördeğe ben bastım

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

güzelmiş :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

:))))))))))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

:)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
Toplam Hit: 1218 Toplam Mesaj: 4