Orduda Yurt Sorunu
-
Bi kaç yer baktım . Baktıklarım Tarikat yurdu çıktı. Temiz Tarikatle bağlantısı olmayan ünyeye yakın yurt arıyorum arkadaslar :( Ordulu arkadaslardan ricam
-
ordu merkez de nerede tarikat yurdu var?
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
ordu merkez de nerede tarikat yurdu var?
ünyeye 60 km ama :S -
ünye insanının geneli sıkıntılı olduğu gibi yurtları da sıkıntılıdır
yıllardır yurt açığı var gençler telef oluyor yatacak yer bulabilmek için
amma velakin ünye belediyesi her alanda olduğu gibi bu alanda da gerçeklere gözlerini kapatmıştır
vizyonsuz bi belediye başkanından fazlasını beklememek lazım zaten..
-
yatcak yer bulamıyorum bilqisayar programcılıqını kazanmama rağmen yurt yok . tarikat ewlerinde kalırsınız diolar. bu qidişle okuyamıyacağım orda.
-
tüm türkiyede bu sorun var. gençleri taşraya yolluyorlar üniversite diye altyapı yk kültür yok anlayış yok. oy almak için şerefsizler dağın başına üniversite dikmişler. kazanıp okumak isteyen öğrenciler kimsenin umrumda değil. sonra olan gençlere oluyor. saçma sapan çevrelere giriyorlar. devlet elinin tersiyle gençleri tarikatlara terör örgütlerine itiyor
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------ünye insanının geneli sıkıntılı olduğu gibi yurtları da sıkıntılıdır
yıllardır yurt açığı var gençler telef oluyor yatacak yer bulabilmek için
amma velakin ünye belediyesi her alanda olduğu gibi bu alanda da gerçeklere gözlerini kapatmıştır
vizyonsuz bi belediye başkanından fazlasını beklememek lazım zaten..
bir de il olmak isterler...
-
aLman bunu yazdı:
yatcak yer bulamıyorum bilqisayar programcılıqını kazanmama rağmen yurt yok . tarikat ewlerinde kalırsınız diolar. bu qidişle okuyamıyacağım orda.
Bir sordurayım bakalım ok yurt varsa orada kalırsın.Ama ben eminim cemaat yurdu hariç özel yurtta vardır...
Toplam Hit: 959 Toplam Mesaj: 8