folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Orgeneral Yaşar Büyükanıt 2 Önemli Hassasiyeti Açıkladı.



Orgeneral Yaşar Büyükanıt 2 Önemli Hassasiyeti Açıkladı.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek

     

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Konya'da gerçekleştirilen Anadolu Kartalı'nın yapılan gece tatbikatının ardından basın mensuplarının karşısına geçerek açıklama yaptı. Konuşmasında Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki eğitim ve teknolojiye değinen Büyükanıt, "Eğitimde ter akıtmadığınız zaman mücadele alanında kan akıtıyorsunuz" dedi.

    7 Mayıs 2008

    theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    paşa çok delikanlı adam ya seviyorum bu adamı

    VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    Doğru söylemiş .TSKnın bir takım projeleri hakkında bilgi vereyim ;
    JSF projesinde yer almaktadır.Bu projede üretilecek f-35ler dünyanın en yeni nesil savaş uçağıdır.En gelişmiş radar,stealth teknolojilerine ve geniş mühimmat bulundurma envanterine sahip olup ,dünyadaki savaş uçaklarının en iyisi olacaktır.

    Milgem projesiyle stealth yani radarda görünmezlik özelliğine sahip korvet sınıfı gemi üretilecektir,dünyada bir iki kuzey ülkesinde bulunan teknoloji TSK ya da geçecek (2o12 de bitecek) ve donanma çok daha güçlenecek

    Yerli tank projesi d 2012 de bitiyor.Leopardla birlikte dünyanın en gelişmiş tankı üretilmekte,ssm müsteşraının dediğine göre 4.nesil olmasa bile 3.5 . nesil yani mevcut tanklardan iyi olacak.
    İnsansız hava araçları projesi devam etmekte.2 erken uyarı uçağı olan AWACS /barış kartalı projesinde önümüzdeki yıllarda ülkemize tesl,im edilecek ve daha bir sürü şey : )
Toplam Hit: 1671 Toplam Mesaj: 3