Orglardaki Müzikler
-
selam müridler. bu orglar oluyor ya beste-müzik yapmak için. onların içinde kullanmak için müzikler var. nereden bulabilirim o müzikleri? pc ye indircemde.
-
up :)
-
öle bişi yoqq
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
öle bişi yoqq
-----------------------------nası yok?
pm attım arkadaşm..
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------nası yok?
pm attım arkadaşm..
-----------------------------
eyvallah mürid çok sağolasın :) -
arkadaş, bunlar yasaldır di mi?
-
keşke forumda paylaşsaydın bi mahzuru var mı gerçi bilmiyorum ama yoksa belki faydalanmak isteyen müridler olur
-
onlar midi formatında oluo diskete falan sığıyolar google dayıya midi müzik diye bi arat bakalım.
-
Müyapa bağlı olmayan sanatçıların müziklerinide paylaşmak yasakmı acaba örneğin yabancıların mesela müyap der banane a.k bizim birliğimize bağlı deği bu sanatçı hakkını ben niye savunayım sitede kapanmaz böylece yada müyapa bağlı sanatçıların listesi belirlenşroliste dışında tüm sanatçılarınmüzikleri paylaşılabilir ama herif Türksebağlı olsun olmasın yine dava açabilir amayabancı müzik en iyisi olur benim fikrim
-
çeşitli sanatçıların midi org müzikleri mevcut. istediğin varsa yollarız.
-
müridler, benim asıl aradığım, bu orgların içinde firma tarafından yüklenmiş müzikler var ya. onları istiyorum. sonradan ekleme ya da şarkıcıların altyapısı vs değil. diyelim ki org aldık ve içinde firmasınca yüklenmiş onlarca müzik var. işte o müzikler lazım bana
Toplam Hit: 1161 Toplam Mesaj: 11