Oriflame Distribütörü Var Mı?
-
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda oriflame distribütörü birisi varsa şu nutrishake'leri biz de distribütör olursak kaç liraya alabiliyoruz bakabilirse sevinirim.
http://tr.oriflame.com/products/product-list.jhtml?prodCat=wellness&brandCat=weshakes
-
hocam herbalife 'ın sattığı ürünlerle aynı sanırım, onları da deneyebilirsin. fiyatları hakkında bi' bilgim yok fakat tadları gerçekten güzeldi ve millet sadece bunlarla besleniyordu. oriflame genelde cilt bakım ürünleri vs.. gibi şeylerde bilinir ama bahsettiğin ürün herbalife daki beslenme ürünleriyle aynı şeyse bence herbalife ı deneyebilirsin..
-
RockZs bunu yazdı
hocam herbalife 'ın sattığı ürünlerle aynı sanırım, onları da deneyebilirsin. fiyatları hakkında bi' bilgim yok fakat tadları gerçekten güzeldi ve millet sadece bunlarla besleniyordu. oriflame genelde cilt bakım ürünleri vs.. gibi şeylerde bilinir ama bahsettiğin ürün herbalife daki beslenme ürünleriyle aynı şeyse bence herbalife ı deneyebilirsin..
herbalife'ı biliyorum daha önce kullandım. oriflame'in distribütörlere indirimi iyiymiş o yüzden bunu kullanmayı düşünüyorum.
-
up
-
57.62 TL
-
bu tarz markaların distribütörleri genelde %25-30 arası kazanır.
ben almak istediğin ürünün ne işe yaradığını merak ettim bu arada :)