Orji Film-Oyun Ve Müzik Cdleri
-
Arkadaşlar Gümrükten Faturasız Kacak Orjinal Müzik film ve oyun Cdleri cıkartıyoruz minimum 50 adet Görüsmek isteyenler ...
msn : serhat_ozer@hotmail.com -
Hangi şehirler ? Yeni oyunlar DVD de ... Çok pahalıya mal oluyor. Usta CD ye çekte denmiyor mübarek 7 GB .. Ne kadara geliyor?
-
westmania bunu yazdı:
Arkadaşlar Gümrükten Faturasız Kacak Orjinal Müzik film ve oyun Cdleri cıkartıyoruz minimum 50 adet Görüsmek isteyenler ...
msn : serhat_ozer@hotmail.com
Hı hıh... Ben de gümrükten kız kaçırıyorum. Bence inanılacak birşey değil. Gümrük işi o kadar basit değildir. Öğrenildiği anda adamı öttürürler. Olaya bak ya... Tööbe tööbeee... -
FuriousBuLL arkadaş bulmuştur bi yolunu ki farkındamısın bilmiorum ama burası türkiye garipseme gümrükten malda çıkartırlar petrolde:)
-
Valla bana çok zor gibi geliyor. Ama dediğin gibi ya... Burası Türkiye. Olur mu olur :))
-
Tanesine ne kadar diyorsun. 50 tane aldığımızı varsayarsak...
-
FuriousBuLL bunu yazdı:
Hı hıh... Ben de gümrükten kız kaçırıyorum. Bence inanılacak birşey değil. Gümrük işi o kadar basit değildir. Öğrenildiği anda adamı öttürürler. Olaya bak ya... Tööbe tööbeee...
Yok abi öyle deme. Bizim çevreden o işi yapanlar var. Yurt dışından mal getiriyolar. Ama cd getirmiyolar. Gümrük olayı öyle, mangır oldumu geçirirsin herşey. Yada saklamasını bilirsende olur. -
adam topic acalı 10 kusur gun olmus daha cevap yok...yakalandı heralde :DDDDD
-
DecaMeroN bunu yazdı:
Hangi şehirler ? Yeni oyunlar DVD de ... Çok pahalıya mal oluyor. Usta CD ye çekte denmiyor mübarek 7 GB .. Ne kadara geliyor?
valla bende adanada şimdi nereye gitsem yeni oyunlar dvd de Dacenin dediği gibi cd ye çekte diyemiyoruz...Toplu alırız ayrıntılı fiyat yazsana...Hangi il olduğu fark etmez benim memleketin her köşesinde tanıdık var ulaşırım sana...Memlekete zarar ama a.q o kadar köpek ısırığının yanında bizimki sinek ısırığı kalır....
Toplam Hit: 2417 Toplam Mesaj: 9