Orjinal Office Yazılımı Edinin Uyarısı Hakkında...
-
Beyler son xp güncelleştirmelerinden sonra office programlarını açarken bu uyarıyı almaya başladım. Sistem tepsisinde yıldız şeklinde bir uyarı çıktı. Uyarının wgatray.exe dosyasını silerek üstesinden geldim. 15 gün süre vermişti orjinal yazılım edinmem için. Şimdi uyarı falan çıkmıyor. Sorum şu:
15 gün sonra office xp patlar mı? Yoksa sorunsuz çalışmaya devam eder mi?
Office 2003-2007 için orjinal yapma yöntemleri var xp için böle bişi mevcut mu?
Son çözüm olarak makineye format atıp güncelleştirmeleri kapatıcam. Fakat 1.5 yıldan beri sistemim saat gibi çalışıyor. Sırf office yüzünden format atmaya üşeniyorum. Eğer format atarsam xp SP3 ü kurmayı düşünüyorum. Bunu kurarsam sorun tekrarlar mı? Yoksa SP2 de kalmaya devam mı etmeliyim.
Güncelleştirmeleri benim onayım ile yüklemeyi seçsem bu office sorununu çıkaran güncelleştirmenin ismi ne diye geçiyor? Onu yüklemesem olur mu?
-
mevcut tabiki ama forumda arat 7 sn de ofice xp die bi prog var cok gusel kırılmıs ve tıkır tıkır calısıo pcden onceki office kaldır bunu kur super ben kullanıorum suanda bişe yok aynı problemle bende karsılasdım bu sekilde kurtuldum
-
illada güncelleme yapman şart değildi ama format atarsan sp3 kurabilirsin key sorunu olmaz.. officeyi kaldırıp, xp nin keyini değiştirdikten sonra tekrar kurmayı dene hoca..
-
hoca bi programcık vardı adını hatırlayamadım çift tıklıyorsun hallediyordu ne o aptal yıldız kalıyordu nede güncelleme kapatıyordu hepsini ama hatırlayamadım hatırlarsam yazarım
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------
illada güncelleme yapman şart değildi ama format atarsan sp3 kurabilirsin key sorunu olmaz.. officeyi kaldırıp, xp nin keyini değiştirdikten sonra tekrar kurmayı dene hoca..
---------------------------Xp nin keyini değiştiremem orjinal kullanıyorum çünkü...
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------
---------------------------Xp nin keyini değiştiremem orjinal kullanıyorum çünkü...
-----------------------------hımm anladım hoca officeyi kaldırıp tekrar kurmayı dene bakalım yine uyarı verirse bir başka sürümünü kur bakalım hocam..
-
Selamlar...
Arkadaşım, Office programını tekrar kurmanla bir alakası yok. Onu yapsan dahi o yıldız tekrar gelecektir.
Senin yapman gereken, bilgisayarının WINDOWS veya Program Files klasörleri içerisinde wgatray diye bir dosya var. Hatta dosyanın simgesi de aşağıda gördüğün yıldız şeklinde. O dosyayı sildiğinde işlemin tamamlanacaktır.
Her Office güncellemesinde o dosya tekrar gelecektir. Office güncellemelerini yaptıktan sonra o dosyayı tekrar silersen başın ağrımaz.
Kolay gelsin.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Selamlar...
Arkadaşım, Office programını tekrar kurmanla bir alakası yok. Onu yapsan dahi o yıldız tekrar gelecektir.
Senin yapman gereken, bilgisayarının WINDOWS veya Program Files klasörleri içerisinde wgatray diye bir dosya var. Hatta dosyanın simgesi de aşağıda gördüğün yıldız şeklinde. O dosyayı sildiğinde işlemin tamamlanacaktır.
Her Office güncellemesinde o dosya tekrar gelecektir. Office güncellemelerini yaptıktan sonra o dosyayı tekrar silersen başın ağrımaz.
Kolay gelsin.
-----------------------------ben baktım ama boyle bırsey yok :s yada ben bulamadım :s
-
wgatray şeklinde bilgisayarında aratırsan bulma şansın çok düşük. Windows XP lerde arama işlemlerinde Windows Klasöründeki bazı dosyaları göstermiyor.
wga ismi ile yalnızca windows içerisinde aramayı dene. Orada olması lazım. Birde onun dll dosyası olabilir, elin deymişken onu da sil.
Kolay gelsin...