Orjinal Olmayan 8800 Telefonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yeni bir telefon almaya karar verdim kız arkadaşımda orjinal olmayan yani yan sanayi 8800 arte vardı çok hoşuma gitti birde ona benzeyen d88 safir'i çok beyendim fakat bazı sorularım var mesela bunlar yan sanayi olduğu için ileride kapanma gibi bir riski olurmu kapanırsa nasıl açtırabilirim ? bu telefonlar ne kadar gider orjinal olmadığı halde en azından 2 yıl gidermi ? aşağıdakinden birini almayı düşünüyorum karar veremedim siz olsanız hangisini alırdınız ?

http://www.sahibinden.com/_made_in_finland_8800_arte_sok_fiyat_169_tl!!!_-53WQQaXQQ14868606WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/d88_safir_uygun_fiyat_kaliteli_urun_ayni_gun_kargo-09WQQaXQQ17566033WQQpXQQdisplayitem

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    4 Model Düşük Olsun İyi Bişey Olsun :)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    169 ytl olan cok şık duruyor hocam daha bi cazibeli =D . ama gerçekten telefonda heves almak istiyorsan nokia 6220 classic .. bi araştır .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Ben beğenmedim şahsen telefonumu seviyorum :)

samsung s3500 :) 

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    orjinal 8800 kullanmış biri olarak diyebilirim ki güzel telefon :)

çakmasını da biraz kullandım pek farkı yok,çok şık bir şey..

Tavsiye ederim.

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    hoca 2 çeşit cakma var piyasada biri gayet kullanişli ama yakından bakinca belioluyor. öteki dandik çakma iste vardi bende yigene oyuncak telefon aldim onun yapildigi madde daha orjinal duruyo pilastik degil nayol sanki :D 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 1239 Toplam Mesaj: 6