Orjinal Sorunsuz Nokia 5800 Xpressmusic Takas Olur
-
sahibinden.com a yazdığım yazı
-----
Kullanımdan kaynaklanan ufak tefek çizikler vardır. Çalışmasında bir problem yoktur. Daha yüksek model telefonlarla takas olabilir. Resimler temsilidir istenirse kendi resimlerini de koyabilirim.
-------
üstüne para verebileceğim andorid telefonlar ile takas olur.
sahibinden.com a 250 TL fiyatla koydum henüz onaylanmadı. mürit indirimi yapabilirim.
-
birkaç gün içinde istanbul'a gideceğim o zamana kadar satılırsa elden teslim yapabiliriz onun dışında bilecik-eskişehir de elden teslim yapabiliriz 15 güne kadar da kars'a gideceğim orda da elden teslim yapabiliriz :D
-
3310 un üstüne kaç para veriyorsun :D
up :D iyi satışlar
-
FiL3MAN bunu yazdı:
-----------------------------3310 un üstüne kaç para veriyorsun :D
up :D iyi satışlar
-----------------------------android yüklemeyi becerebildiysen birşeyler yaparız hocam :D
-
neden bu kadar ucuz?
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
neden bu kadar ucuz?
-----------------------------Piyasası bu hocam 200-250 arası gidiyo 2. El.. Çok iyiyse belki 275-300e okutulur da pek ihtimal vermiyorum.. :) -
Up olsun hocam buarada yanlışın var 300e filan gider temiz olanlar. Ben 2-3 sene önce aldığımda 460 tl idi telefon şuan 520 civarında orjinali anlamadığım bir mantıksızlık var piyasası da tıpkı öyle
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
neden bu kadar ucuz?
-----------------------------valla NMC nin de dediği gibi piyasası böyleymiş sahibinden den baktım ortalama bir fiyat koydum. bana da ucuz geldi aslında ama yeni telefon almayı düşünüyorum öyle duracağına bir işe yarasın dedim.