folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Orjinal Windowsa Çakma Office 2007 Yüklemek ?

Orjinal Windowsa Çakma Office 2007 Yüklemek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bi sorun olur mu? ne yapmam gerek ? eğer varsa elinizde 2007 linki paylaşırmısınız ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek

okulun proje odasındaki bilgisayarların birinde böyle bir durum vardı hocam Bazen çalışmıyor sıkıntı yani bulabilirsen orijinalini yükle derim

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    Olmaz.2010 yükle hatta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hocam hiç bir sorun olmaz ancak güncelleme yaparken o güncellemeleri kapatman gerekebilir. Hocam lisans felan ne uğraşacaksın OpenOffice diye ücretsiz bir program paketi var. Bütün Mic. Office formatlarını destekliyor. Kullanması da zor birşey değil. Menuler olsun görsellik olsun windowstan aşağı değil. Bi bak derim. http://www.openoffice.org.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

La işletim istemim plug-in li :) 10-15 tane çakma yazılım dolu bi bok yok :) Rahat ol :D

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

imlegend bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam hiç bir sorun olmaz ancak güncelleme yaparken o güncellemeleri kapatman gerekebilir. Hocam lisans felan ne uğraşacaksın OpenOffice diye ücretsiz bir program paketi var. Bütün Mic. Office formatlarını destekliyor. Kullanması da zor birşey değil. Menuler olsun görsellik olsun windowstan aşağı değil. Bi bak derim. http://www.openoffice.org.tr/

evet bilyrm o programıda benden 2007 istediler... başkası için yarın kurmam gerekiyorda bulamadım hala :s bi de o güncellemeleri nasıl kapatırım ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Güncelleme açık kalsın ne olacak ki? En fazla her office uygulaması başlattığında ürün orjinal değil uyarısı gelecek sende tamam deyip geçeceksin.

Orjinal işletim sistemi lisansına bişi olmaz merak etme. 2 yıldır böyle kullanıyorum.

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FeRoCi bunu yazdı:

imlegend bunu yazdı:

evet bilyrm o programıda benden 2007 istediler... başkası için yarın kurmam gerekiyorda bulamadım hala :s bi de o güncellemeleri nasıl kapatırım ?

başlat çalıştır->compmgmt.msc->hizmetler->windows update->özellikler->başlangıç türü (devre dışı)->uygula->tamam-->buda benden tamam.

Toplam Hit: 1284 Toplam Mesaj: 8