Orjinal Xp Cd Sinden Serial Bulma
-
Beyler serial in oldugu etiket kayıplarda, seri numarası denedim 50 tane ama yok, cd nin içinde unattend mi ne öle bir txt var ama onun içinde de yok,
başka yolu var mı?
-
Bi ara bi programla baktığımı biliyorum lakin;programın ismini hatırlamıyorum hz. googleye sor...
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Bi ara bi programla baktığımı biliyorum lakin;programın ismini hatırlamıyorum hz. googleye sor...
-----------------------------baktım da hacım bulamadım, neyse vista kurdum ama cd öle kalıcak aq :)
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------Bi ara bi programla baktığımı biliyorum lakin;programın ismini hatırlamıyorum hz. googleye sor...
-----------------------------baktım da hacım bulamadım, neyse vista kurdum ama cd öle kalıcak aq :)
-----------------------------
Nee vistamı kurdun:) 2 gün sonra pc yi tekmelemeye başlarsın :D -
syklops bunu yazdı:
-----------------------------hiç kurmayaydın. dostan kullan daha iyi :D
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------syklops bunu yazdı:
-----------------------------hiç kurmayaydın. dostan kullan daha iyi :D
-----------------------------hacı babamların pc ye kurdum, nete girsinler yeter, bir haftadır sallıyordum, utandım yoksa takacaktım ubuntu live cd yi bundan girin dicektim, ama bir haftadır
ısrar var, dayanamadım icabeten kurdum işte :)
-
hangi sürümünü istiyorsun sp2 home ise benim lisans keyini verim?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------hangi sürümünü istiyorsun sp2 home ise benim lisans keyini verim?
----------------------------sp1 hacım, 50 tane key denedim yemedi hacım, illalah geldi
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------hangi sürümünü istiyorsun sp2 home ise benim lisans keyini verim?
----------------------------sp1 hacım, 50 tane key denedim yemedi hacım, illalah geldi
-----------------------------yazdım bir tane pmini kontrol et bakalım bir.
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------syklops bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------yazdım bir tane pmini kontrol et bakalım bir.
-----------------------------hacı artık cumartesi denicem, vista kurdum şimdilik idareten, cumartesi formatlıcam, o zaman denicem olursa buraya yazıcam. eyvallah yardımlar icin
eyvallah barıs