Orjinallik Hakkında..
-
https://www.boyner.com.tr/emporio-armani-gunes-gozlugu-655811
Gözlük alacağım fkat görüyorsunuz fiyat uçurumunu Trendyoldan almak mantıklı yoksa boyner mi nerden alacağız biz orjinal gözlüğü
-
geçen hafta trendyoldan aşağıdaki parfümden sipariş verdim. parfümden 5-6 fıs sıkmama rağmen kokusu 5-10 dk üstümde ya duruyor ya durmuyor.
hal böyle olunca bende sahte olduğunu düşünüp iadesini talep ettim. zaten parfümde kendi orjinal kutusunda değildi, farklı bir ambalaj ile gelmişti. şuan sonucu bekliyorum.
yani diyecem o ki trendyol çokta güvenilir bir site değil zannımca.
-
Uveys bunu yazdı
geçen hafta trendyoldan aşağıdaki parfümden sipariş verdim. parfümden 5-6 fıs sıkmama rağmen kokusu 5-10 dk üstümde ya duruyor ya durmuyor.
hal böyle olunca bende sahte olduğunu düşünüp iadesini talep ettim. zaten parfümde kendi orjinal kutusunda değildi, farklı bir ambalaj ile gelmişti. şuan sonucu bekliyorum.
yani diyecem o ki trendyol çokta güvenilir bir site değil zannımca.
Parfüm konusu öyle hocam bende geçen yıl almıştım dediğiiz gibi oldu 1 saat kalmıyor üstümde parfümü Freeshoplardan alacağım artık en garantisi oluyor.
Ama işte satıcı farklı oluyor hepsinin bazıları orjinal satabiliyor
-
Trendyol da n11 gibi, mağazalar xml le ürün yükleyip satıyor
-
Orjinal parfüm almanın çok basit bir yöntemi var, önceki bir konuda yazmıştım. Uygulayabilirsiniz.
-
siyahbereli bunu yazdı
Orjinal parfüm almanın çok basit bir yöntemi var, önceki bir konuda yazmıştım. Uygulayabilirsiniz.
hangi konuymuş bu? ayrıca avmlerdeki bilinen mağazalardan 300-400 liraya aldığın bir üründe çakma olabilir mi? yani kontrol etmeden gönül rahatlığı ile alabileceğim bir yer var mı?
-
Trendyol'dan alıp gözlük konusunda sakata gelmeni önermem Opmar optiğin mağzasından almak her zaman en iyi tercih bence
-
Uveys bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
hangi konuymuş bu? ayrıca avmlerdeki bilinen mağazalardan 300-400 liraya aldığın bir üründe çakma olabilir mi? yani kontrol etmeden gönül rahatlığı ile alabileceğim bir yer var mı?
Orjinal Parfüm alacaksan DutyFree lerden alacaksın yada Beymen Sephora bunların dışında satılan yerler hep bir soru işareti benim için
Önceden açtığım parfüm konusu işe yarayabilir : https://www.tahribat.com/forum/yazlik-parfum-onerileri-235579