folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Orj.İngilizce Win 8.1 Türkçe Win 10 Yapılırmı?

Orj.İngilizce Win 8.1 Türkçe Win 10 Yapılırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

soru açık arkadaşlaer win 8.1 ingilizce olarak yüklenmiş zamanında.aslında türkçede yüklenebilirmiş ama ingilizce yapmışlar.şimdi sağ alt köşede win 10 upgrade ikonu çıktı ve win 10 yap diyor.ben bilgisayardaki dosya ,belge.ve programlara zarar vermeden bunu türkçe win 10'a yükseltebilirmiyim.şimdiden teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    erblood bunu yazdı

soru açık arkadaşlaer win 8.1 ingilizce olarak yüklenmiş zamanında.aslında türkçede yüklenebilirmiş ama ingilizce yapmışlar.şimdi sağ alt köşede win 10 upgrade ikonu çıktı ve win 10 yap diyor.ben bilgisayardaki dosya ,belge.ve programlara zarar vermeden bunu türkçe win 10'a yükseltebilirmiyim.şimdiden teşekkürler.

windows 7ye de gelmiş. full sürüm mü yoksa beta mı emin değilim ama yükseltebiliyorsun hacı. program files belgeler vs. windows.old klasörüne atılır. ama sadece dosyaları. yani kurduğun oyunlar programları masaüstünde bulamazsın. çoğunu yeniden kurmak gerek. tabi herhalde win10u ilerde aktivite etmek gerek bence veya crack :W

ben evdeki masaüstü bilgisayara kurdum ve gayet güzel bence. 8.1i de sevdim baya güzel. ama bu biraz daha iyi bence. driverları vs windows updateten çatır çatır kuruyor. 8.1li leptopta muhtemelen açılışında kendi kurar bence.

Meliksah tarafından 01/Haz/15 09:13 tarihinde düzenlenmiştir

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkürler.

Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 3