Örnek Bir Türk Domain Firması...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Benim türkler hostingler hakkındaki görüşelerimi az cok takip eden kişiler zaten biliyorlar...

Sitede bulunan bi cok türk hostcununda bana bu konuda gıcık olduğunuda ben biliyorum...

Herhangi bi artniyet yok, arkadaşın birisi bir domain söledi ben s harini eksik yazınca şöle bi pencere cıktı karşıma...

Yorumsuzdur...

En güzelide, hakkınızı helal edin demiş :) Eeee nede olsa türk milleti, içe kacan acılmaz :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    yuh amk yedekleri kaybettik bundan sonra siz alın diyo oha sen ne bok yemeye o zaman hosting işine giriyon git deve kıçı yağla ibne ye bak ya bu firmadan bi cacık olmaz kimbilir bunun gibi kaç tane vardır

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

oha bu akdarda olmaz benim yedeklerim gitse vururum o adamı

hakkımıda helal emem

bi işi yapıcaksanız düzgün yapın yapamıorsanız sikt** gidin :@ 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    örnek biz kaybettik mgiz kendiniz halledein  :-))

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    :) cocuk mu cocuk...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Allahtan ben her hafta harici hdd ve dvd ye yedeklettiriyorum :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    yuhh amk çüşş dıecen :s malmı bu fırma :s sasırdım amk varmı böle sazan bı srket yha kım bılır daha ne pohları vardır

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Muhuahhahaha : )

Super olay...

Toplam Hit: 1710 Toplam Mesaj: 8