Orta Öğretim Başarı Puanıma Nerden Bakabilirim ?
-
Selam beyler benim lise bitti ben öss sınavına girmedim yalnız sınava gireninde girmeyeninde evine orta öğretim başarı puanı mektup atılmış. Ben başka bi yerde oturuyodum taşındım öbür eve gitmiş vs vs yollardan kaybolmuş. Ben kendi orta öğretim başarı puanıma nerden bakabilirim ? Bi link verebilecek olan yoqmu ?
-
mezun olduğun okula sor bence
-
össye girmediysen link yok. Okulu ara sor, git öğren.
-
bende bişi soruyum hani sistem değimiş bilddiğiniz kadarıylaa (:
mesela önceneleri diploma notu : 3,24 , 4,15 gibiydi ama şimdi sistemde 100lük üzerinden değerlendiriorlar mesela benimde 72 peki arkadaşlar bu 72 ne oluyorrrr eski sisteme göree 4, bilmem nemi oluyor :D
umarım beni anlamışsıızdır :D
-
gencprens bunu yazdı:
-----------------------------bende bişi soruyum hani sistem değimiş bilddiğiniz kadarıylaa (:
mesela önceneleri diploma notu : 3,24 , 4,15 gibiydi ama şimdi sistemde 100lük üzerinden değerlendiriorlar mesela benimde 72 peki arkadaşlar bu 72 ne oluyorrrr eski sisteme göree 4, bilmem nemi oluyor :D
umarım beni anlamışsıızdır :D
-----------------------------
72 yi 4 bilmemley şeklinde çevirlmesi ters bi olay zannımca.Tavan puan flndan heap yapıp puan veriyolar bende merak ediyorumda girince verirler elbet puanımızı.Ama onu ona çevirmek zor hatta ondan dolayı takdiri fln 4 küsürlere göre verdiler..Bence çevrlmez ama kesin bişey diyemem.Çeviren varsa 91 i de çevirirse tam süper olur. -
artık diplomalarda not yerine aobp yazıyor bildigim kadarıyla diplomana bak..
edit : nakamura işte ondan bahsediyorum o notu 0,8 iLe carpınca sonuc ortaya cıkıyordu zannımca :)
-
Kahraman bunu yazdı:
-----------------------------artık diplomalarda not yerine aobp yazıyor bildigim kadarıyla diplomana bak..
edit : nakamura işte ondan bahsediyorum o notu 0,8 iLe carpınca sonuc ortaya cıkıyordu zannımca :)
Evet abi ya öyledir heralde valla çok saol hemencecik bi hesap yapıym:)Saol tekrardan -
HolyDemon bunu yazdı:
sınava gireninde girmeyeninde evine orta öğretim başarı puanı mektup atılmış.
-----------------------------benim evime mektup falan gelmedi ? sınava girdim üstelik