folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Orta Yaş Kullanımına Uygun Akıllı Android Telefon Tavsiyesi

Orta Yaş Kullanımına Uygun Akıllı Android Telefon Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Merhabalar,

huawei p smart 2019'a sahip bir yakınımın telefonunun emeklilik süresi geldi. Şu aralar araştırma içerisindeyiz maksimum limitimiz 20k civarı. 

Aklımda samsung s21fe vardı. Birkaç satıcıda 16k ya kadar gördüm ama tabi üretim tarihi üzerinden çok fazla zaman geçtiğinden güvenilir satıcı bulamadık.

Ayrıca uygulamaların kurulma ve kullanımda huawei market sorunu olmayan orta yaş kulllancısı için tavsiyesi olan var ise çok seviniriz. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

https://www.amazon.com.tr/Samsung-Android-Depolama-Antrasit-Y%C3%BCkseltmesi/dp/B0F4XG27HM/261-3673690-2450468?th=1

al bi arkadaş sıcak fırsatlarda paylaşmıştı taksit de yapıyor :)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Meraktan soruyorum orta yas dedigin kac oluyor?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

2 ay önce s21fe aldım. snapdragon 888 işlemcili olan modeli. Ben çok memnun kaldım severek kullanıyorum. tavsiye ederim. Özellikle kamera performansı bu fiyat bandında beni mutlu etti. Çok şık ince bir telefon. Hepsiburada'dan almıştım 16.000,00 TL ye. 

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s21-fe-5g-128-gb-snapdragon-2-nesil-samsung-turkiye-garantili-gri-p-HBCV00005784LV?magaza=Hepsiburada&

satıcı: Hepsiburada

fiyat 15.500 e düşmüş

HorbaDor tarafından 28/May/25 09:49 tarihinde düzenlenmiştir

Ha Ha!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

50 yaş ve üzeri / emekli kullanımına uygun diyelim. 

performans odaklı değil yani. 

rapidhacker550 tarafından 28/May/25 14:45 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    HorbaDor bunu yazdı

2 ay önce s21fe aldım. snapdragon 888 işlemcili olan modeli. Ben çok memnun kaldım severek kullanıyorum. tavsiye ederim. Özellikle kamera performansı bu fiyat bandında beni mutlu etti. Çok şık ince bir telefon. Hepsiburada'dan almıştım 16.000,00 TL ye. 

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s21-fe-5g-128-gb-snapdragon-2-nesil-samsung-turkiye-garantili-gri-p-HBCV00005784LV?magaza=Hepsiburada&

satıcı: Hepsiburada

fiyat 15.500 e düşmüş

teşekkürler hocam. muhtemelen bunu alacağız o zaman

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Tam bunu soracaktım ben de asdhgafdhjgadfj

Bu hesaba göre genç sayılırıyorum sanırım. 

Mkyb yi gözler arıyor. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    underzero bunu yazdı

Tam bunu soracaktım ben de asdhgafdhjgadfj

Bu hesaba göre genç sayılırıyorum sanırım. 

Mkyb yi gözler arıyor. 

bende emekliyim ama 50 yaş üzeri değil ben bana özel 30 yaş üzeri emekliyim (:

android telefon dedinmi samsung'tan şaşma derim. herhangi bir sıkıntıda mahalle bakkalı bile tamir edebilir (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 797 Toplam Mesaj: 8
android tavsiyesi