Ortak Aranıyor
-
Sevgili müridler öncelikle hepinize merhaba yaklaşık 2 ay önce zamunda torrentlerini paylaştığım bir site vardı.
www.zamundaa.org bilenleriniz vardır.Şimdi ben buna 50 tane post girdim bıraktım bugun sayacını kontrol ettim hergün 200 küsür kişi giriyor.Yani içerik daha fazla olsa ekmek yedirir diye düşünüyorum.Şimdi aradığım eleman günde 10 post atacak siteye herşeyi ile ortak olacak.Güvenilir kesik atmıcak birilerini arıyorum.Yok ben ortak iş döndüremem alayım diyen olursa satmayıda düşünürüm.Site blogger tabanında bilerek blogger kullanıyorum.Hem band sınırı yok hemde seo açısından torpilli googledenhttp://picturf.com/i/4UT
-
günde 10 post atabilirim her şeyi ile ortaktan kasıt nedir hocam ?
-
mythbusters linkleri ölmüşmü ne olmuşsa, açılmıyor.
-
saqeslanger bunu yazdı
günde on post atacak sürekli gelirlere ortak olacak o hatta o bile alsın reklam gelirlerini fark yapmaz benim amacım link kasmak onun için siteyi popüler yapmam lazım yanisi günde 10 post paylaşacaksa google adsense reklamlarını koyacağım siteye vs.vs
-
dick e ulaş
-
1234567B bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
günde on post atacak sürekli gelirlere ortak olacak o hatta o bile alsın reklam gelirlerini fark yapmaz benim amacım link kasmak onun için siteyi popüler yapmam lazım yanisi günde 10 post paylaşacaksa google adsense reklamlarını koyacağım siteye vs.vs
pm
-
zamundaya girebilen varmı :d.
-
kardeşlerim site erngnctrk adlı muride satılmıştır.
-
Hocam link paylaşacak dediğin torrent linki mi ? Paylaşılacak torrent linkini kendimiz mi yapmamız gerekiyor ? Beslemek de lazım o zaman çünkü, torrent olcaksa xxx bölümü olcak mı ?