Ortak Arıyorum...
-
Selam arkadaşlar, uzun zamandır bi proje üstünde güzel şeyler yapmaya çalıştım. Hatta güzel de bir ekip oluşturdum. Bazı müritlerin bildiği gibi güzel bir online müzik dergisi kurdum. Başarılı da olduğumu sanıyorum. Ancak işlerimin de yoğunluğundan dolayı siteyi 1 ay gibi bir süre boşlamak zorunda kaldım.
Siteden biraz bahsedeyim, aydan aya güncellediğim bir site. Ancak bu ay güncelleyemedim. Elimde yaptığımız röportajlar, makaleler vs birçok döküman olmasına rağmen.. Siteyi hazırlarken html ile hazırladığım için açıkçası beni kasan bu oldu. Kararımı joomla yönünde değiştirdim hatta güzel de bir template buldum ancak joomla bilgim olmadığından ötürü bu templateyi kuramıyorum.
Joomla yı iyi bilen arkadaşlar varsa buradan belirtsin, alınacak reklamlar vs tüm kazançlara ortak arıyorum. (Host domain ücretleri tarafıma aittir ve ödenmiştir)
Sitenin ilk sayısında Erkin Koray röportajı vardı bu yayınlanması gereken sayıda iste Direc-T röportajı ve Ekin Cengizkan röportajı ayrıca amatör davulcularla yaptığımız röportajlar var..
Tek istediğim ise joomla yı iyi bilmesi ve benden fazla site için zamanını ayırabilmesi...
-
Yardımcı olmak isterdim fakat serendipity - plugin ile ilgili bir proje üzerinde çalışıyorum, biraz yoğunum.
Konunun yukarı çıkması için mesaj yazdım, ilgilenenler olur umarım.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Yardımcı olmak isterdim fakat serendipity - plugin ile ilgili bir proje üzerinde çalışıyorum, biraz yoğunum.
Konunun yukarı çıkması için mesaj yazdım, ilgilenenler olur umarım.
-----------------------------
Teşekkürler swool, düşünmen yeterli. Şuan 2 kişiyle görüşüyorum sanırım olucak.. -
Şuanda aktif olan sitenin Link bilgisini verebilirmisin ? Yeniden kendi isteklerimiz doğrultusunda bir sistem yazabiliriz (yanılmıyorsamda yazılım bilgin yok ) bu yüzden burda sna ortak olmak emeğimin olmasını istiyorum uygun görürsen aksi taktirde joomila bilgim yok kodlama dilimve bilgim ASP.NET C#
Düşünürsen iletişime geçebilirsin ..
-
network bunu yazdı:
-----------------------------Şuanda aktif olan sitenin Link bilgisini verebilirmisin ? Yeniden kendi isteklerimiz doğrultusunda bir sistem yazabiliriz (yanılmıyorsamda yazılım bilgin yok ) bu yüzden burda sna ortak olmak emeğimin olmasını istiyorum uygun görürsen aksi taktirde joomila bilgim yok kodlama dilimve bilgim ASP.NET C#
Düşünürsen iletişime geçebilirsin ..
-----------------------------
http://www.morsiyah.com/ocak ama şuan bunu kullanmıyorum, forumdan bi müridle görüştüm şuan verdiğim temayı yüklemeye çalışıyor, sorun çıkarsa olmazsa yapamazsa görüşebiliriz tabi, ama şuanlık bi sorun yok