Ortak Sınav Sonuclarını Degiştirmem Lazım Ark Fikir Verin
-
ark simdi lisede ortak sınavlar var bildiginiz gibi bu sene oratak sınavlar test seklınde optik formla yapılcak optik okuyucuda okulda bu bilgiler ilk önce okul pscıne atılcak atıldıktan 1-2 gün sonra acıklancak benım bu notları degiştimem lazım okulun pcsinin bulundugu odanın girsinde odaya girmek için sifre panelı var 1-2 haftadır urasarak o sifreyi cözdük içeri giris yapabilioruz pcde meb in özel bi prosu var sifresini çözmek urasıoz sanırım bil di adı pronun bu işi sizce hangi prolarla nasıl yaparız bil denilen pronun sifresi nasıl kırılır ve sonra hangi işlemler yapılcak acil yardım edin ark
-
Bak şimcik hacı. Devlet okulunda okuyorsan bilsa diye bir program kullanıyorlar. Bu programlarda her öğretmenin kendine ait bir şifresi var.
Şimdi sen bi şekilde müdür yardımcısı ile filan aranı iyi edeceksin. Daha sonra onun bilgisayarına oturacaksın. Her seferinde işte aran iyi olduktan sonra. Makinaya ufak bi keylogger kuracaksın. Öğretmenler muhtemelen oraya notları geçirmeye gelcekler. O arada sende şifrelerini kayıt ettikten sonra yine müdür yardımcısının makinasına oturacaksın. Ve bilsa programını açarak Öğretmen işleri not bilgisine gireceksin. Daha sonra istediğini yapabilirsin.
Ben lisedeyken bu şekilde az türkçe notumu yükseltmedim :) Abi suç onlarda sayısalcı adama neye türkçe dersi veriyolar aq.
Tabii sistem değiştiyse bi bilgim yok. Ayrıca optik formlara bi zik yapamassın hacı. En güvenli sistem.
-
O programın adı bil değil bilsa :D ben gururuma yediremediğim için değiştirmemiştim notlarımı geçen sene kaç kere programa giriş yapmış olduğum halde(okulda bazı işleri yaparken bilsa önümde açıktı odada bitek ben vardım)
Bi kere o notlar kesinlikle not defterinde var o yüzden değiştirdiğin anlaşılır ve okuldan bile atılabilirsin!Ama illede deiştiricem diyosan;1) Makinada proagent server çalıştır şifreler mailine gelsin giriş yap.(Herhangi bi keylogger olabilir)
2) Bu işi yapmadan önce kullanıcı adı: bilsa şifre: bilsa olarak bi dene :D
3) Eğer bunlar olmazsa; okuldaki dolaplardan birinde bilsayla ilgili bi dosya olacak,o dosyayı bul ve içini araştır,kesinlikle programa giriş şifresi yazar ;)
4) Ben bilsadan arıyorum,bilmemne bey,sistemde böyle bi sorun var şu anda,bazı uyarılar aldık girilen notların fln kaydedilmediğine dair kullanıcı adı ve şifrenizi söylerseniz düzelteceğiz. Gibi ufak bi senaryo hazırla ve okul müdürünü arayıp şifreyi almaya çalış :D ama iyi plan yapmalısınki çakılmasın ;) ayrıca cepten yada evden fln arama ankesörden ara ;)
-
Gururunu yiyim :P
Benim tek kötü dersim inkılap tarihi ve edebiyat olurdu. Sayısallar kendiliğinden iyiydi. Onlar kötü olsa onlarıda değişirdim sokmuşum gururuma : ) Hocalar ibnelik yaparken güzel.
-
saolun ya bu iş için 5 ark biz zaten 2 tane hat alırız müdürü kafalarrız bilsa ewwet o promramdı hocalar fotomontas için pc basına benı otturuo o arada bi ark kapıda beklıcek ben bilsayla ilgili tüm bilgiler için dosyalara bakcam be dgital fotograf makinasıyla fotolarını cekıcem belgerın sonra gidip bunları bi güzel okucaz bilsanın sifresini bulcaz ve gece okula girsi yapcaz bekciyi kafa almak kolay kafaya alcaz ve içeri girip ilk önce pc odasınanı sifresnin gircez içeri gircez bilsa sifresinin girip giris yapcaz notlarda ufak degişiklikler yapcaz kasydetcez ve cıkcaz not deterı işidinde hallettik birimiz mat ve ede hocasından özel ders alcak ve ewe gircek ede. ve mat hocalrı zaten cantalarıı yanlarında tutuo özel ders sırasında zili calcaz hocanın sevdigi arkmız hocayı kapıda oyalıcak o sırada içerdekı ark not defternın alcak ve notları bi güzel düzeltcek pcdekı notlarla aynı yapcak sonrada gelsın karne :D sizce yakalanırmıyız???
-
Yau sırf gurur deil birazda göt korkusu :D dediğim gibi not defterinde ve sınav kaıdındada notların yazıyor,eğer hocaların gözüne çarparsa öpebiliteleri yüksek :D
-
şimdi rudecimm göt korkusunu boşver karnenize yanlış not girilme olasılığı yüzde 1 den biraz daha az bir ihtimaldir size karne çıkış sisteminin anotomisinden bahsediyim :D ( Not: Okulda sevilen insan olmam ve hocalarıma saygıdan ötürü bilsanın root şifresini ve diğer cambazlıklarını veremicem :D )
şimdi notlar hocalar tarafından girilir bilgisayarlar birer şube gibi çalışırlar terminaller sayesinde girilen notlar ana sunucu servere gönderilir bu makinalarda genelde kimse oturmaz yüksek performanslı aletlerdir (bizim serverde 2 gb ddr2 ra wardı ) işte bu serverin hdd sindedir herşey vede şifrelidir fakat local olarak oynaşınca sanırım çözülemicek bişe yok sanırım rudecim db de şifresiz saklanıyor veriler her neyse sonracıma karne notlarının değişememe olayına geliyim hojalar notları girerler ve sonra yetkili tarafından not fişleri çıkar hocalar o anda tüm yazdıkları notları bakarlar yanlış warmı diye (girilirkende girme işleminden sonra hocalar bi son kontrol daha yapar helede örencilere girdirtiyolarsa ) sonra fişlerin kontrolü bitinde ( çok anlık olur ) programlar kapatılır ve karneler basılır şimdi dicenki tam basım anında hayır o andada değiştiremessin çünkü program basım esnasında kesinlikle erişime izin vermez şimdi dicenki sen bunları denedinmi çok rahat söylüyorum not konusunda bi sıkıntım olmadığı için bu süreci 2 sene 4 dönem olmak üzere inceleyerek örendim :D çok para ve rüşvet teklif edildi fakat bunu yapmak kendime en büyük kötülüğüm olurdu heralde her neyse işte böyle kanımca optik form işi daha sıkı tutuyorsur sana bi tawsiye gerçekler acıdır çalışmadan bu işi başaramassın benden sana bi tawsiye daha kendine telkinler ver gaza getir ders çalışmaya çalış