folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ortaköy-Beşiktaş-Bebek-Istinye Tarafında Otel Lazım ?

Ortaköy-Beşiktaş-Bebek-Istinye Tarafında Otel Lazım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler 8 temmuzda istinyedeki Amerıkan konsolosluguna gıdecegım , Konsolosluga yakın kalabılecegım bıldıgınız guzel oteller varmı ? Birde Ortaköyde besıktasta kalsak.. taksiyle istinyedeki konsolosluga gıtsek cok para yazarmı ? Kalabılıcem otelın fıyatı Max 150tl olması lazım. Bıldıgın yerlerı onerırsenız sevınırım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Kardeşim istinyede eli ayağı düzgün bir otel biliyorum ben kalmadım ama vize için kalan bir kaç kişi biliyorum bir bak istersen ..

http://korfezotel.com.tr/Default.aspx

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok usta baska yere bakıcam.. varmı baska otel bılen arkadaslar?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Tarabya taraflarına bak otel için.

Taksi de dediğin taraflardan istinye ye 25tl civarlarında yazar. Otobüse binersen, bindiğin saate göre trafik olmazsa 20dk filan sürer yol. Yanlış hatırlamıyorsam konsolosluk dereiçinde. İstinye dereiçi otobüsüne binersen önünden geçmesi lazım. 

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blacksea34
    Blacksea34's avatar
    Erkek

konsolosluğun bitişiğinde dayımların evi var ayarlaya bilirim 0543 274 94 32 :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Blacksea34 bunu yazdı

konsolosluğun bitişiğinde dayımların evi var ayarlaya bilirim 0543 274 94 32 :D

Saol baskan ama kımseyı rahatsız etmek istemem :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blacksea34
    Blacksea34's avatar
    Erkek

önemli değil reis :D  sıkıntı yok nasıl istersen bir telefon kadar yakınım :D 

Toplam Hit: 829 Toplam Mesaj: 7