Ortalama 2500 Liralık Oyun Makinesi Tavsiyesi
-
hiç donanımdan anlamdığım için . buraya sormayı düşündüm . tavsiyelerinizi dikkate alıp ona göre birşey alıcağım.
gta 5 gibi oyunları max ayarlarda kaldıracak bir pc arıyorum .
-
up yapalım ,
-
bende bir birikim ayarladım ve sonunda lmitimi 4000 lira yaptım. Cumartesi Monstera gidicem. Hocam önce benimde limitim 2500 idi.
tavsiyem 500 daha koyup http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2512,p2680 şuradakileri incele
-
Sadece kasa mı yoksa monitör dahil mi? Max ayarlarda düzgün verimli Gta 5 oynayabilmen için 3000 Tela gözden çıkarmalısın. Ucuz olsun dersen Amd 8xxx serisi ve üstü işlemci ve yanına minimum Radeon r9 270x alman lazım. Gerçi 270x hafif kalırda rahat oynatır. SSD al diyeceğim fiyatı artıracak sonra alırım dersen de olur. Almışken 240gb ssd al ki kafan rahat etsin sırf ssd aldım demek için 64gb alma :D Ve geldik zurnanın zırt dediği yere 700w psu olan bir gaming kasa al ve mutlaka işlemci soğutucu bu ürünlerde biraz bonkör davran çünkü donanım soğumazsa isterse çok sağlam kartın olsun ısındığında başlar kasmaya herşey. İşlemci fanı olarak Akasa F/P ürünleri var güzel soğutur fekat azcık ses yapar. Oyun oynarken kulaklık kullan sıkıntı ortadan kalksın :D İşlemcide fazla abartmana gerek yok ama mümkünse ekran kartını bütçenin el verdiği en sağlam kartı al. Diğer herşeyi tek tek hesapla geriye kalan parayla kart al bence.
Edit: Şöyle birşey topladım bütçeni artırıp bence bunu şeyedebilirsin.
interfector tarafından 11/Haz/15 01:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
Masaüstü bilgisayara geçince yaparız sana bişiler 😉
-
hocam tam da fiyatların uçtuğu dönemdeyiz 4 ay önce 500 tl olan ekran kartı şimdi 690 tl bu farka sistemin tümünü eklediğimizde 400 tl ve üzeri fazladan para çıkıcak cebinden
-
piiiranha9242 bunu yazdı
hocam tam da fiyatların uçtuğu dönemdeyiz 4 ay önce 500 tl olan ekran kartı şimdi 690 tl bu farka sistemin tümünü eklediğimizde 400 tl ve üzeri fazladan para çıkıcak cebinden
hatta daha bile fazla, ortalama %40lık bi artış var dolarda. 2800 liralık pc'nin 800'ü doların etkisi :/
-
Tercihini amd yerine intelden kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.Tavsiye etmemim sebebi oyunlardaki yazılım kargaşası.
-
son durum nedir ?
-
-
bende bu cihaz var
http://pcpartpicker.com/p/GvK7Jx
3200 gibi bir fiyata topladım
sitede son fiyatta ekran kartı toplama dahil değil
+$350-$400
ekran kartı olacak