folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ortalama Bir Bilgisayar Kasası Toplamak Ne Kadar Tutar ?

Ortalama Bir Bilgisayar Kasası Toplamak Ne Kadar Tutar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Piyasadaki oyunların çoğunu orta seviyede açılabilecek bir bilgisayar kasası toplamak ne kadar tutar arkadaşlar ? Birde ekran kartında Ati, Nvidia, Gigabyte gibi markalar var hangisi daha iyidir ekran k. konusunda ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

1.000 tl gözden çıkar

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

ortalama derken seni iyi götürcek bişiler 500-600e bile toplarsın sanıyorum. Ama işte muhtemelen almışkene iyisinden olsun deyip cebinden enaz bin binbeşyüz çıkar

iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

Sırf kasa ise 1000 liralık birşey ile istediklerini yapabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

1000 lirayı göze al,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sana tavsiyem ekran kartı olarak ya ati ya nvidia al ekran kartı enaz 1gb bütçene göre 2gb enaz 128 bit olsun ha bide hoşuna giden modelli bir internette araştır bi sorunu varmı bazı modellerde kullanıcılara sorun çıkarta biliyor ekran kartları anakart alırken aldığın parçaların o anakarta uyucana emin ol işlemcin mümkünse enaz 3.nesil bir i5 olsun bütçene göre daha yükseği olan i7lere yada daha düşük modellere bakarsın intel core2duo felan kasanın ısısıda önemli fanını felan onagöre bilen birine sor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

ekran kartı : Nvidia

anakart : gigabyte

işlemci : intel

ram : elbette kingston

powersupply o kadar önemli değil 230w işini görür

hdd de o kadar önemli değil.. 1 tb bişy alır atarsın..

1.200 en az

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

GSKILL 4GB Value DDR3 1600MHz CL11 Tek Modül Ram = 96 TL 
    FRISBY FC-A320B 400W MidT ATX SİYAH KASA = 105 TL 
    GIGABYTE GA-B75M-D3V Intel B75 Soket 1155 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart = 196 TL 
    WD 3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk = 169 TL 
    ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI = 71 TL 
    INTEL Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm İşlemci = 343 TL 

Bu sistemi Vatan Computer'da hafta sonu %25 veya %30 indirimle 700 TL civarı bir fiyata toplayabilirsin. 
    Dvd-rom istemessen daha fazla düşebilirsin fiyattan. 
    Senin bütçeni biraz aştı ama iyi bişey olsun diye önerdim. İlla'da 600 liralık bişey bakarsan ona göre de öneri yaparız. 

donanimhaber'den alıntı.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

yani nerden baksan 3000-4000 gider ya fazla  değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

geçen şunu topladım sanalmarketim üzerinden.

1065 tl tuttu. bakabilirsin.

http://www.leyladansonra.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam, oyunların çoğunu orta seviyede açabilecek bir bilgisayar tanımı yerine en baba oyunları bile oynatabilecek bir bilgisayar derseniz, daha uygun bir tanım olur kanaatindeyim.

Bunun dışında, oyun için toplanacaksa miktar olarak ortalama 1000-2000 lira aralığında toplanacak bir bilgisayar (yalnızca kasa için konuşuyorum) sizi birkaç sene götürür kanaatindeyim (yakında çıkacak Battlefield 4 ve CoD:Ghosts gibi oyunları da hesaba katarak konuşuyorum). Ekran kartı olarak da, fiyattan düşmek adına ATI ekran kartlarını önerebilirim. Genellikle masaüstü bilgisayarlarda ATI, dizüstü bilgisayarlarda ise nVidia ekran kartlarını öneriyorum.

RaNGeR tarafından 13/Haz/13 16:26 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 11