folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ortaöğretim Kpss Konu Dağılımı

Ortaöğretim Kpss Konu Dağılımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Sanırım az önce yanlış yere açtım mod arkadaşlar sağolsunlar sildiler :) 

Müridler/mürideler bu sene kpss ortaöğretim sınavında çıkacak olan konular nelerdir biliyor musunuz ? Google baktım pek birşey bulamadım % lik vermişler sadece

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

yüzdelik olarak vermişler ise tamamdır işte hocam. genel soru sayısından hareketle hemen çıkarman lazım :/

Ninjaların Tanrısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    HashiramaSenju bunu yazdı

yüzdelik olarak vermişler ise tamamdır işte hocam. genel soru sayısından hareketle hemen çıkarman lazım :/

hocam konular yok :) sıkıntı orada işte :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

Sanırım az önce yanlış yere açtım mod arkadaşlar sağolsunlar sildiler :) 

Müridler/mürideler bu sene kpss ortaöğretim sınavında çıkacak olan konular nelerdir biliyor musunuz ? Google baktım pek birşey bulamadım % lik vermişler sadece

Gıt bır kırtasıyeye kıtap al yada set alıcam de ac ıcını konut yüzdesi hepsınde yazıyor nette de var bıraz önce gordum senın konuna gırıp google a yazınca , az bıraz araştırın la

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hocam dersleri verirler konuları verdiklerini hiç görmedim. sadece şu konulardan çok çıkmış gibi istatistik bulabilirsini

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Lisansta inkılap tarihinden 10 soru vardı diye açıklama yaptı ama benim girdiğim sınavda yoktu, acaba yanlış mı girdim diye düşündüm :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 6