OS X'ten Webos TV'ye Görüntü Aktarımı Mümkün Mü?
-
MacBook bilgisayarımdan LG televizyona görüntü aktarmak istiyorum, kablosuz bir şekilde.
Sanırım kablosuz görüntü aktarmak PC ve Android dünyasında MiraCast ve Intel WiDi ile oluyormuş..
Aradım, taradım birşey bulamadım. Pek çok site ve pek çok program denedim, ama olmadı.
Bu şeyi istememdeki amaç şu, televizyonun tarayıcısından web sitelerine girebiliyorum ama flash eklenti desteği olmadığından film/dizi izleyemiyorum web sitelerinden, anca YouTube'a talim.
Mac'ten bir siteye girip film açacağım ve onu televizyonda izleyeceğim, bunu istiyorum.
Help :)
-
-
İkinizede çok işinize yarayacak 1 tavsiyem var Elimde 2 adet apple TV var 3. jenerasyon ve 170 TL ye verebilirim tekini. Sadece macbooktan değil iphone ipad vs herşeyi aktarabilirsini TV ye bende macbook pro ve LG kullanıyorum tavsiyedir.
sorularınız varsa beklerim.
-
ezcast ürünleri destekliyor diye biliyorum, ama yüksek kalite görüntü aktarımında sorunlar olabiliyormuş. Yerinde olsam apple tv alırdım.
edit : http://www.dark.com.tr/dark-ezcast-kablosuz-hdmi-goruntu-aktarim-kiti.html
-
Hocam bu dediğin şeyi apple tv haricinde yapamassın diye biliyorum.
-
Şimdi tekrardan bi kontrol ettim, mac desteği de var bahsettiğim uygulamanın.
Ayrıca uygulama, arşivinizdeki tüm içerikleri tarıyor, hepsinin bilgilerini (fragman, resim, süre, tür, ülke vs. ) online çekerek sınıflandırıp size sunuyor.
Uygulamayı Popcorntime ile entegre etmekte mümkün.
-
cankol bunu yazdı
Onda galiba bilgisayarda mevcut bir videoyu açmak lazım. Benim yapacağım stream yayını aktarmak. Film indirmeyeceğim yani.
-
gvn666 bunu yazdı
İkinizede çok işinize yarayacak 1 tavsiyem var Elimde 2 adet apple TV var 3. jenerasyon ve 170 TL ye verebilirim tekini. Sadece macbooktan değil iphone ipad vs herşeyi aktarabilirsini TV ye bende macbook pro ve LG kullanıyorum tavsiyedir.
sorularınız varsa beklerim.
Zaten Apple TV Allah'ın emri, maksat suya sabuna dokunmadan yapmak.
-
akustikelektrik bunu yazdı
ezcast ürünleri destekliyor diye biliyorum, ama yüksek kalite görüntü aktarımında sorunlar olabiliyormuş. Yerinde olsam apple tv alırdım.
edit : http://www.dark.com.tr/dark-ezcast-kablosuz-hdmi-goruntu-aktarim-kiti.html
Direkt aktarmayı soruyorum.
Direkt televizyondan açsak bilgisayara gerek kalmayacak.
MkVod diye bir uygulama varmış, televizyona yüklüyorsun USB'den ama pek anlamadım.
-
-