folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Oscommerce"Den Anlayan Birisine İhtiyacım Var

Oscommerce"Den Anlayan Birisine İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    bir tanıdık alışveriş sitesi yapacakmış benden yardım istedi. bende biraz araştırdım ama sanalpos gibi konular hakkında yardım gerekiyor. yardımcı olabilecek birileri var mı tbt'de?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası

Son güncelleme: 02.07.2007 13:40:00

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası, Garanti E-ticaret'in ödeme sayfasını kendi tarafında barındırmak istemeyen veya hosting firmasının gerekli şartları sağlayamaması, teknik imkanların yetersizliği vb. çeşitli sebeplerle kendi ödeme sayfasını yapamayan firmalara yönelik olarak hazırladığı bi hizmettir.

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası Nedir?

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası, Garanti Bankası güvenli ortamında barındırılan, bakımı ve güvenliği Garanti Bankası tarafından sağlanan, ortak kullanım için tasarlanmış ödeme sayfasıdır. Bu sistem sayesinde Sanal Mağazanın barındırıldığı server tarafında herhangi bir özel ayar yapılmasına gerek kalmaksızın Garanti Sanal POS sisteminin kullanılması mümkündür. Böylece siteye SSL sertifikası alınması zorunluluğu da ortadan kalkmaktadır. Güvenli Ortak Ödeme Sayfası Türkçe ve İngilizce dillerinde kullanılabilmektedir.

Niçin Güvenli Ortak Ödeme Sayfası

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası size aşağıdaki avantajları sağlayacaktır.

• Ödeme işlemleri için mağaza yazılımı tarafında karmaşık ayarlar yapılması gerekmeyecektir.
    • Ödeme sistemi entegrasyonu için özel ayarlar ve programlar yüklenmesi gerekmeyeceğinden, özel bir hosting (barındırma) paketi alınması zorunluluğu ortadan kalkmaktadır.
    • Site için SSL sertifikası alınması zorunluluğu ortadan kalkmaktadır. Güvenli Ortak Ödeme Sayfası Garanti Bankası'nın 128 bit SSL sertifikalarını kullanmaktadır.
    • Ödeme Sayfası'nın bakımı ve güvenliği Garanti Bankası tarafından sağlanmaktadır.
    • Müşteriler Garanti Bankası'nın standart sayfasında ödeme işlemini daha güvenle ve daha kolay yapacaklardır.
    • Ödeme Sayfası Türkçe ve İngilizce olarak kullanılabilmektedir.

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası'nın Ücreti nedir?

Güvenli Ortak Ödeme Sayfası hizmetinin bedeli (Sanal POS ücretinden ayrı olarak) yıllık 50$+%5 BSMV=52 USD'dır. Dolayısıyla Sanal POS ve Güvenli Ödeme Sayfası yıllık kullanım ücreti toplam 200 + %5 BSMV = 210$'dır.

http://eticaret.garanti.com.tr/icerik/goster.asp?t=a&c=7&i=050720021741571023201067648

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

hocam yıllık 100 dolar diyor. :S onun yerine ssl + ip alırım ama şunu merak ediyorum:

ssl'i illa kullandığımız hosting firmasından mı almak zorundayız, yoksa başka yerden de alabilir miyiz?

ve türkiye'de sağlam ama ucuz ssl'i nereden bulabilirim?

tavsiye ettiğiniz hosting firması var mı?

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Sanal Mağaza+Sanal Pos...Hostmu kullanıcaksın en aşşa bi vps olması lazım.Sana yukarda verdiğim bilgide geçen fiyat çok normal hatta iyi.sertifika vs hepsi içinde o fiyat.Ayrıca yok hackti carttı curttu hiç seni alakadar etmiyo.Banka bütün güvenliği üzerine alıyo.Ki şöyle bir durumda var insanlar ödeme yaparken garanti bankasını görünce daha bi güven verir gibi oluyo.şuan e-ticarette en çok kullanılan sistem bu.

Edit : senin kurduğun sistem için sanal pos almak istersen site tamamen bittikten sonra banka dosyaları inceliyo siteni inceliyo ondan sonra postu veriyo sana.buda baya sağlam bi zaman alıyo.Ayrıca postunda aylık veya yıllık (tercihine bağlı) bi ödemesi var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    hocam zaten size bitki çayları satan bir site olacak yani o kadar işlek bir site olmayacak. godaddy'den bir ssl alsam kendi hostuma entegre etsem bir de ip alsam daha ucuza gelmez mi?

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Ben alan trafik bakımından demedim güvenlik açısından dedim hostu tercih etme diye.Alıcağın hostun sunucusunun içinde barınan biton saçma sapan site olucak..bi bakıma çöplük.bide ayarlamalarını istediğin gibi yapamıcaksın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    neden hep garanti'nin posu tercih ediliyor?

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam yıllık 100 dolar diyor. :S onun yerine ssl + ip alırım ama şunu merak ediyorum:

ssl'i illa kullandığımız hosting firmasından mı almak zorundayız, yoksa başka yerden de alabilir miyiz?

ve türkiye'de sağlam ama ucuz ssl'i nereden bulabilirim?

tavsiye ettiğiniz hosting firması var mı?

sanal pos icin ihs.com.tr tek geçerim :) domain konusunda da öyle.

hostu burdan almamı$ olsan bile kurulumunu yapıyolar ve her konuda yardımcı oluyolar. $iddetle tavsiye ederim :) sanal pos hakkında ayrıntılı acıklama da var ama ben yine biraz bahsediyim. e-ticaret sistemini kurduktan ve ssl sertifikasını sunucuna kurdurduktan sonra bankayla anla$ma imzalıyosun ve sanal pos yazılımını alıyosn bankadan. bunu sitene kurduktan sonra online ödeme sistemin aktif oluyo. ayrıntılı bilgiyi ihs den alabilirsin. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    özel ip gerekiyormu sanalpos için bu arada. ihs ssl'in yanında özel ip veriyoruz demiş bu hostumla alakalı değil mi?

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    özel ip gerekiyormu sanalpos için bu arada. ihs ssl'in yanında özel ip veriyoruz demiş bu hostumla alakalı değil mi?

Hosting hizmetini sizden almıyorum nasıl bir altyapıya ihtiyacım var?

Servis sağlayıcınız web siteniz için web sunucusu üzerinde SSL desteği sağlamalı ve sizin web siteniz için özel bir IP adresi tahsis etmelidir, gerekli altyapı için mevcut servis sağlayıcınızdan destek almalısınız.

demi$ler. yani hostu aldıgın yer ile görü$üp halletmen gerekli. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    neden çoğu kişi garantinin sanalposunu tercih ediyor, mesela iş bankası yıllık 50 dolar isteiyor?

. . .. . ... .
Toplam Hit: 1847 Toplam Mesaj: 11