Osiloskop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Merhabalar, şerefsizin birinin osiloskobumu çalması sonucu ki harbi şerefsizmiş, hadi duvardaki lcd yi söktün, psu ları aldın, harddiskleri aldın, ulan hayvan osiloskobu neden çaldın :| neyse şimdi bana 1 sabit yerinde duracak, personelin de kullanacağı bir de dijital usb den pc ye bağlanabilir (portatif) osiloskop gerekiyor, ve sahibindene de baktım çok ilgimi çeken bir şey olmadı, en iyi teklifi bekliyorum belki buradan çıkar, hadi bakalım hayırlısı :| bunları 15 gün içinde tedarik etmem gerekiyor.

1. PicoScobe5204 marka pc ye bağlanabilir portatif osiloskop (en iyi fiyatı verenden nakit alınık)

2. klasik 50mhz osiloskop (temiz durumda ve avrupa malı olması tercih edilir, tercihen hitachi)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

geçmiş olsun işyerinmi soyuldu kamera fln yokmuydu

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:
    -----------------------------

geçmiş olsun işyerinmi soyuldu kamera fln yokmuydu

-----------------------------

ben sürekli hareket halindeyim, iş nerede oraya giderim, yerimde durmuyorum yani, iki kamera vardı, dvr kutuyu da bağlı olduğu yerden koparıp almışlar pek bir şey ifade etmemiş yani kameralar :( , zaten yeni ofis henüz eksikleri vardı, geldim direk bununla karşılaştım, giden gitti artık, kamera kayıtlarını web alanına yaptırmamak benim hatam, ama bu kadar da tiran olunmazki arkadaş, lehime havyaya, tüplü monitöre kadar alınmış yahu :|

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

geçmiş olsun dealextreme ye bak dicem lakin senin işin acele sanırım

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kardeşim,polise haber vermişsindir herhalde,yinede savcılığada bildirmeyi unutma,polis rafa kaldırır unutulur,savcılık peşini bırakmaz

hatırlatayım dedim

başına gelen bilir tekrar geçmiş olsun

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 1413 Toplam Mesaj: 5