Osman Pamukoğlu Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok
-
Osman Pamukoğlu Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok
Hakkâri ve Kuzey Irak Dağlarındaki Askerler
"Siz savaşla ilgilenmeyebilirsiniz, savaş sizinle ilgilenir. Savaş kazananıda yorar. Ölüm her şeyi eşit yapan doğal sonuçturç Ölümden korkmayan ölmez; ölüm kendine koşanları hiçbir zaman vurmaz. Ölüm korkusu, ölüm acısından daha şiddetlidir. Ölüm teşkilatının bir anlamı yoktur. Size yol gösterdim de diyebilirsiniz, ama askeri manada emir vermedim. Kahramanlara emir verilmez."http://www.sendspace.com/file/40ohoe
-
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
herşeyi tek bir karede çok güzel özetlemişsin swool -
Geçen sen okuduğum kitaplar arasında yer alıyor. Gerçektende güneydoğuda neler olup bittiğini, o. çocukları pkknın nasıl güçlendiği açıklıyor ve bir takım insanların kendilerini korumak ve çıkarları uğruna nasıl işler çevirdiğini açıkca söylüyor. Kitabın bir bölümünde öyle birşey yazıyor ki nasıl devletin bundan haberdar olmadına şaşırıp kalıyorsunuz(!) güneydoğu da sınıra yakın bir birlik düşünün 120 yakın asker var ve yarısının silahı yok(!)... bunun gibi onlarca örnek...
-
Gayet açık ve net => http://www.kanuykusu.com/play.php?id=10
-
güzel kitaptır muhakkak okuyun okutturun..
hatta gidin kitabı da alın
-
Kan Uykusunuda okudum bu kitabıda gerçekten insanın yüregi kabarıyor gurur duyuyor öyle anlar oluyorki gözleriniz doluyor dünyanın hiç bir yerinde böyle gurur veren gözleri doldurup ağlatan bir ordu daha yok
-
Asi bunu yazdı:
Kan Uykusunuda okudum bu kitabıda gerçekten insanın yüregi kabarıyor gurur duyuyor öyle anlar oluyorki gözleriniz doluyor dünyanın hiç bir yerinde böyle gurur veren gözleri doldurup ağlatan bir ordu daha yok
güzel bi açıklama katılıyorum sana -
MuTReFT bunu yazdı:
Geçen sen okuduğum kitaplar arasında yer alıyor. Gerçektende güneydoğuda neler olup bittiğini, o. çocukları pkknın nasıl güçlendiği açıklıyor ve bir takım insanların kendilerini korumak ve çıkarları uğruna nasıl işler çevirdiğini açıkca söylüyor. Kitabın bir bölümünde öyle birşey yazıyor ki nasıl devletin bundan haberdar olmadına şaşırıp kalıyorsunuz(!) güneydoğu da sınıra yakın bir birlik düşünün 120 yakın asker var ve yarısının silahı yok(!)... bunun gibi onlarca örnek...
-----------------------------bnde okudum kitabı grckten doğudaki mücadeleyi anlatan güzel bir kitap. eft mutreft doğudaki bir birlikteki askerlerinde bir bölümünün silahı yok ve batıda olan birliklerden silah alıyolar.