folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Osman Pamukoğlu"Na Açık Mektup

Osman Pamukoğlu"Na Açık Mektup

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Sayın Paşam,

Sizi 3-4 senedir biliyorum.Parti kurmanıza belkide en çok sevinenlerden biride bendim 1 sene önce ilk duyduğumda.Zira; 1 sene öncesinden de bende az buçuk tahmin edebiliyordum ülkenin o zamandan sonraki sürecini.Ve, şimdi herşey gözler önünde.

3-5 vatansız it, yandaşlarıyla bir açılım yapıyor ve amaç sadece ülkeyi bölmek.Demokrasi, bunların anlayışına göre sadece bir araçtır.Zaten bunu şimdinin Başbakanı'da dile getirmiştir.Süreç çok çabuk işliyor,bu izlenen yolun - yol çizenide şüphesiz Amerika'dır , AB'dir.Amaçları, Orta Doğu'da ve bölgede güçlü bir Türkiye istemeyişleridir.Her nasıl ki; bir Yugoslavya , Çekoslovakya ve en belirgin örnek Rusya onlar için sorun olmuşsa zamanında; bintürlü pis siyasetlede onları dağıtmışlardır.Şimdide sıra bizde...

Ama onların hesap edemedikleri bir nokta var, içten yıkmaya çalıştıkları kalenin dış duvarlarından daha sağlam iç duvarları,destek ayakları vardır.
    Bizim için,yani gençler için her ne kadar dejenere olmuş,kültür ve kimliğinden uzaklaşmış dense de; emin olun bizler önderlik ettikçe onlar da her türlü yanımızda olacaktır.Çünkü; her biri 7 yaşlarında Mustafa Kemal'i , 11 yaşlarında Çanakkeleyi , 15 yaşına geldiklerinde de Kurtuluş Savaşını öğrenmişlerdir.

Ülkede her aile bu ülke için bir can mutlaka vermiştir.Bu bizim gurur tablomuzdur.Ne olursa olsun, Gazi'nin yolundayız.Gazi'nin mirasına sadığız.

Paşam,

Türk Gençliği'nin en büyük sorunu, bir önderinin olmayışıdır.Önderler varolmaya çalışmıştır, öldürülmüştür.Bir örnek Uğur Mumcu, her meselede sadece gerçekleri yansıtmaya çalıştıysa da ömrü çok kısa olmuştur. Her kimki ülkedeki gençlerin gözünü açabilecek potansiyele sahip olsun, ömrü hep çok kısa olmuştur.

Sağda Muhsin Yazıcıoğlu,Solda dediğim gibi Uğur Mumcu.Vatanseverliği,çağdaşlığı ve Türklüğü savunan kim olduysa ölmüştür.

Şimdi ise; bir grup din tüccarının yönetiminde bu ülke.Bizim kanımıza dokunuyor!
    Herkesi içeri aldılar, hocalarımızı , paşalarımızı.Elbette belkide bu temizleme sürecidir, belkide alınanlar da %100 suçsuz değildir.Ama, apaçık ortada ki bu biz gözdağıdır.Atatürkçüye,laiğe ve askere bir gözdağıdır.

Biz korkmuyoruz! Ne İmralı'dakinin köpeklerinden, ne bu haysiyetsiz din tüccarlarından. Biz 6 Ok'tan devam ediyoruz. Halkçıyız,Milliyetçiyiz.

Herneyse, vaktinizi çaldığım için özür dilerim Paşam; şayet bu satıra geldiysenizde size minnetarım beni ' bizlerin ' ağzından dinlediğiniz için.

Bir Kartal bekliyoruz,haberiniz olsun.O Kartal göklere hakim olduğunda; çakalların hiçbiri yer yüzünde kalmaz...

Saygı ve sevgilerimle,

İzmir'den;

Efe İNCE

Not: Arkadaşlar mektubu sitemde de yayınladım ve kendisine e-mail yoluyla ilettim.
    Şayet isterseniz,sitemden de yorumlarınızı yayınlayabilirsiniz.
    efeince.com' da anasayfa'da yayındadır.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    osman paşa yolun açık olsun ama fazla uçma ernegekoncdan içeri girersin

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    azizsenel55 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Alsınlar :) Korkuyarsam namert'im.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:
    azizsenel55 bunu yazdı:

sana demio OSMAN PAŞA'ya ;)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:
    azizsenel55 bunu yazdı:

sana demio OSMAN PAŞA'ya ;)

hee heahahea anladım :) sanmam, minerayi çalan kılıfı hazırlarmış derler. Paşa herşeyi göze almasa böyle bişey yapmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Osman Paşayı içeri almak birazcık dur dur ne birazı çook çooooooook büyük  göt ister... Osman paşa yolun acık olsun

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:

G.doğuda çarpışırken cukka yapmayanlardan ve darbe ile işi olmayanlardan biridir paşa.

Tek amacı oradaki Kürt halkını sahiplenmektir.

1e 1 köylerdeki ilçelerdeki ve illerdeki aksayan devlet politikalarını görme fırsatı bulmuştur ..

Türk Kürt ayrımı da dahil hiçbir etnik köken ayrımcılığı yapmayacağına dair söz vermiştir..

fakat Asker kökenli olması nedeni ile pek sıcak bakılmıyor siyasete atılmasına..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CihanDAR
    CihanDAR's avatar
    Erkek
    büyük adamsın 

|||...OttOMANYAk...|||
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek
    valla buncasene ülkücü harekete hizmet etmiş olmama rağmen, basıcam oyumu osman paşaya
Toplam Hit: 1142 Toplam Mesaj: 9