Öss ????
-
arkadaşlar aramızda var mı össye girrecekler?kafamda bir ampul yandı da.uni 2 deyim fakat össye girmeyi düşünüyorum.geçti mi başvurular falan acaba?
-
Hocam ben de giricem bu sene,3'teyim..Başvurulur Şubat-Mart'ta imiş.
-
yok hoca bende son sınıfım kısmetse bıtrecem ama pısıkıopata sardım bu sene hocalarıma ınat meslekı egıtım ana okulu ogretmenlıgı ıletısım falan yazıcam :) bır anda oyle bırakılmıyor 20 yıldır profesyonel ogrencıyım :)
-
Ya abi bırakın gidin ya ben lise 3 teyim herkes sınava girio açın önümüzü yaa sizden geçmiş artık yaa.Kızdırıosunuz insanı haa.Seneye girin beaaaaaaaa
-
Wizard bunu yazdı:
-----------------------------
kafamda bir ampul yandı da.-----------------------------
sitede siyaset ve siyasi simgeler yasak hemşerim :| :P :D florasan diyeceksin :D
kızma tabi sen geyik mahiyetinde:D başvurular bu aralar yada 1 ay içinde felan oluyor bildğim kadarıyla
-
gülüm bizim sınav sisteminde biliyosun loto oynar gibi tercih yapiyoruz.universite de insanın gözünü ii ce bi acıyor.düşünceler degişebiliyor.en kotu ihtimal aynı zamanda bi acık uni okuma istegi oluşuyor.mesele bu yani
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------Wizard bunu yazdı:
kafamda bir ampul yandı da.-----------------------------
sitede siyaset ve siyasi simgeler yasak hemşerim :| :P :D florasan diyeceksin :D
kızma tabi sen geyik mahiyetinde:D başvurular bu aralar yada 1 ay içinde felan oluyor bildğim kadarıyla
walla o ampulden diil yaa.benim yanan ampul o ekonomiklerden beyaz olandan.:)))) -
daha var ya geçmedi süresi falan benim bu 3. girişim olucak iyice kaşarlandım amk.bu sene olucak artık:)
-
valla bu senede öss bana gircek gibime gelio..
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 9