Öss Hakkında
-
slm arkadaslar ben sayısal oğrencisiyim iki yıllık tercih edicem sanırım :D yalnız puanlara bakıyorum mesele duzce makine i.ö 200 puan zaten oklda 20 puan geliyo şimdi benım buraya girmem için barajı gecmem yetiyomu ( düz liseyim) ikinci sorum sayısal oğrencisi 0.3 ile carpılmak sartı ile iki yıllıklarda bölum dısı tercih edebilirmi
-
Diğer 2 yıllık bölümlere gidebilirsin.0.3 le çarpılır okul puanın.Digerinede 185 alsan yeter.0.3 çarpılınca 20 geliyorsa rahat gidersin.
-
Diğer 2 yıllık bölümlere gidebilirsin.0.3 le çarpılır okul puanın.Digerinede 185 alsan yeter.0.3 çarpılınca 20 geliyorsa rahat gidersin.
-
bende şey sorcam meslek lisesi öğrencisiyim mezun olucam cuma gunu şimdi 2 yıl gidersem öncelik olarak meslek liselileri alcaklar dimi?ardından düz liseden gelenleri dimi ??
-
senle ben farklı sistemlerde okuyoruz heralde nasıl 20 puan veriyo okul
-
0*8 il3 carpılınca 56 0*3 ile carpılınca 20 puan geliyo
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
bende şey sorcam meslek lisesi öğrencisiyim mezun olucam cuma gunu şimdi 2 yıl gidersem öncelik olarak meslek liselileri alcaklar dimi?ardından düz liseden gelenleri dimi ??
-----------------------------Tam olarak bilmiyorum ama sizin direk geçiş yapabilme şansınız var.Sanırım siz gidersiniz öncelik.
-
aobp 73 0*3 ile carp 21*9 gelir
-
bu arada bu sene ticaret liseleri bi sınav yapıyo arkadaslar eger 45 altı alırsanız diploma notunuz 0 geliyo
Toplam Hit: 664 Toplam Mesaj: 9