ÖSS Hakkında! Kafam Çok Karıştı Yardım :)
-
Ya ben meslek lisesi mezunuyum bu sene mezun oldum sağlık meslek lisesinden. Benim alanım sayısal fakat öss sonuçlarımda ea1 gösteriyor. Geçiş yapacağım üniversitede say-1. Ben geçiş yapamıcammı yani buna bu ne alaka ya geçiş yapabileceğim 10 tane üniversite var gösteriyor acil tıp teknisyenliği diye. Hepsi say-1 fakat öss sonuçlarında ea gösteriyor bende bu ne ayak ya ben geçiş yapamammı yani :S diploma notum 78.08 yani puan tutuyor hocalar falan geçersin diyoda şu ea-1 say-1 olayına takıldım
-
Hocam öss ye sokayım sana bişi olmasın. Yine sistemi komple değiştirme adı altında ortalığın a. kodular o.ç.ler
-
hocam hayatını bu kadar etkilyecek bi konuda bizim geyiğimize göre hareket etme git bi dersaneye işin aslını ne yapcaını ören :)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
hocam hayatını bu kadar etkilyecek bi konuda bizim geyiğimize göre hareket etme git bi dersaneye işin aslını ne yapcaını ören :)
çok hakıl :D -
hocam bırakın geyiğide yardım bekliyorum bilen elbet birileri vardır ya ortada kalmayalım boku bokuna dershanelere sokayım hiç biri adam gibi anlatmıyo onlarında gittim orayada
-
sınavsız geçiş için obp puanın lazım. sayısalın obp puanıyla terih yapabilirsin. zaten dikkat edersen taban puan olarak 200-
300 küsür yazmaz acil tıp teknisyeniğinde. öss sonuçlarında sadece ea-1 görünüyora diğer puanların hesaplanmayacak
kadar düşük netler var anlamına gelir. sen sınavsız geçiş hakkını kullanacaksın anladığım kadarıyla bu sebeple öss
puanına gerek yok. -
kuytul bunu yazdı:
sınavsız geçiş için obp puanın lazım. sayısalın obp puanıyla terih yapabilirsin. zaten dikkat edersen taban puan olarak 200-
300 küsür yazmaz acil tıp teknisyeniğinde. öss sonuçlarında sadece ea-1 görünüyora diğer puanların hesaplanmayacak
kadar düşük netler var anlamına gelir. sen sınavsız geçiş hakkını kullanacaksın anladığım kadarıyla bu sebeple öss
puanına gerek yok.
çok teşekkürler hocam -
ya ben dümdüz bi lise mezunuyum 2 yıllık tercıh 0.3 lu puana bakıyor biliyorum ancak klavuzda önlisans ıcın 0.3 lu puanla alındıgı yazmıyormu ben mı goremedim ?
-
LuCiFeR bunu yazdı:
ya ben dümdüz bi lise mezunuyum 2 yıllık tercıh 0.3 lu puana bakıyor biliyorum ancak klavuzda önlisans ıcın 0.3 lu puanla alındıgı yazmıyormu ben mı goremedim ?
tablo 3ten tercih yaptığın için otomatikman alan dışı sayılıyor zaten. -
mm bu mesleklıselerınıde alıp unıye yerlestrıp bı para vermedıklerı kaldı haD:
Toplam Hit: 900 Toplam Mesaj: 10