folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ÖSS Hakkında! Kafam Çok Karıştı Yardım :)

ÖSS Hakkında! Kafam Çok Karıştı Yardım :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Ya ben meslek lisesi mezunuyum bu sene mezun oldum sağlık meslek lisesinden. Benim alanım sayısal fakat öss sonuçlarımda ea1 gösteriyor. Geçiş yapacağım üniversitede say-1. Ben geçiş yapamıcammı yani buna bu ne alaka ya geçiş yapabileceğim 10 tane üniversite var gösteriyor acil tıp teknisyenliği diye. Hepsi say-1 fakat öss sonuçlarında ea gösteriyor bende bu ne ayak ya ben geçiş yapamammı yani :S diploma notum 78.08 yani puan tutuyor hocalar falan geçersin diyoda şu ea-1 say-1 olayına takıldım

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Hocam öss ye sokayım sana bişi olmasın. Yine sistemi komple değiştirme adı altında ortalığın a. kodular o.ç.ler

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    hocam hayatını bu kadar etkilyecek bi konuda bizim geyiğimize göre hareket etme git bi dersaneye işin aslını ne yapcaını ören :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam hayatını bu kadar etkilyecek bi konuda bizim geyiğimize göre hareket etme git bi dersaneye işin aslını ne yapcaını ören :)
    çok hakıl :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    hocam bırakın geyiğide yardım bekliyorum bilen elbet birileri vardır ya ortada kalmayalım boku bokuna dershanelere sokayım hiç biri adam gibi anlatmıyo onlarında gittim orayada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    sınavsız geçiş için obp puanın lazım. sayısalın obp puanıyla terih yapabilirsin. zaten dikkat edersen taban puan olarak 200-

300 küsür yazmaz acil tıp teknisyeniğinde. öss sonuçlarında sadece ea-1 görünüyora diğer puanların hesaplanmayacak

kadar düşük netler var anlamına gelir. sen sınavsız geçiş hakkını kullanacaksın anladığım kadarıyla bu sebeple öss

puanına gerek yok.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı:
    sınavsız geçiş için obp puanın lazım. sayısalın obp puanıyla terih yapabilirsin. zaten dikkat edersen taban puan olarak 200-

300 küsür yazmaz acil tıp teknisyeniğinde. öss sonuçlarında sadece ea-1 görünüyora diğer puanların hesaplanmayacak

kadar düşük netler var anlamına gelir. sen sınavsız geçiş hakkını kullanacaksın anladığım kadarıyla bu sebeple öss

puanına gerek yok.

çok teşekkürler hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    ya ben dümdüz bi lise mezunuyum 2 yıllık tercıh 0.3 lu puana bakıyor biliyorum ancak klavuzda önlisans ıcın 0.3 lu puanla alındıgı yazmıyormu ben mı goremedim ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

LuCiFeR bunu yazdı:
    ya ben dümdüz bi lise mezunuyum 2 yıllık tercıh 0.3 lu puana bakıyor biliyorum ancak klavuzda önlisans ıcın 0.3 lu puanla alındıgı yazmıyormu ben mı goremedim ?

tablo 3ten tercih yaptığın için otomatikman alan dışı sayılıyor zaten.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek
    mm bu mesleklıselerınıde alıp unıye yerlestrıp bı para vermedıklerı kaldı haD:
Toplam Hit: 900 Toplam Mesaj: 10