ÖSS Hazırlık Kitaplarımı Satıyorum
-
evde bi yığın kitap olmuş ve nerdeyse hiç kullanmadım kitapları...sıfır kitapta var kullanılmışta...
70-80 tane kitap var elimde büyük kısmı final yayını ve öss hazırlık için,ama aralarda 9. 10. sınıf kitapları flnda var sanırım..(lys-ygs-öss karışık)
geçen senenin ve bu senenin dergi setleri var
kitaplar sayısallar içindir ama arada 3-5 edebiyat kitabı flnda var :D
bütün kitapları ve dergileri satıcam.elden teslim etmeye niyetliyim. fiyat olarakta dergilerin hepsine 70-80 lira fln düşünüyorum.. kitaplarada tanesi 1lira fln düşünüyorum onlarda 70-80 civarı tutar heralde ama net bi sayım yapmadım,parada anlaşırız da zaten o sorun değil yani :) maksat hem odam temizlensin,hemde kitapçıya gidip bi kamyon para bayılamayacak olanın yada bayılmak istemeyenin işi görülsün :)
NOT:tek tek satmıyıcam toptan vericem kitapları,ona göre.ihtiyacı olan benimle iletişime geçsin.
Dergi seti dediğim bu; http://shop.final.com.tr/product_detail.asp?SKU=158
ve bu setin geçen sene öss için olanı.
-
1 ay önce müridlerimizden birisi bedava veriyordu konusu hala vardir forumda ...
-
Hacı Türkçe kitaplarının 1. bölümünün hepsine talibim.. Ama çözülmemiş olanların..
-
edit.
-
elimde 3-4taneden fazla Türkçe kitabı olcağını sanmıyorum,sayısal okudum,haliyle sayısal ders ağırlıklı kitaplar...bide dediğim gibi kitapların hepsini birden vericem dergileride aynı şekil...
Para konusu bu kadar sorun olacaksa düz 50 lira olsun kitaplar dergiler 60....hepsini toptan alırım ben diyen çıkarsa 100 liraya veririm :) ama dediğim gibi hepsini taşımam biraz sorun olur,izmiriçi direk elden veririm,hatta taşımaya yardımda ederim :)
ha şunuda ekliyim; bikaç programlama kitabı alıcam burdan gelcek parayla,para yerine kitapla takasta düşünürüm yani :)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------elimde 3-4taneden fazla Türkçe kitabı olcağını sanmıyorum,sayısal okudum,haliyle sayısal ders ağırlıklı kitaplar...bide dediğim gibi kitapların hepsini birden vericem dergileride aynı şekil...
Para konusu bu kadar sorun olacaksa düz 50 lira olsun kitaplar dergiler 60....hepsini toptan alırım ben diyen çıkarsa 100 liraya veririm :) ama dediğim gibi hepsini taşımam biraz sorun olur,izmiriçi direk elden veririm,hatta taşımaya yardımda ederim :)
ha şunuda ekliyim; bikaç programlama kitabı alıcam burdan gelcek parayla,para yerine kitapla takasta düşünürüm yani :)
-----------------------------Bana sadece Tr kitaplraını göndersen? Alese çalışmam lazımda...