folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Hazırlık Setleri

Öss Hazırlık Setleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

bu sene öss ye hazırlanıyorum.Malum öss için en kotu dershane 2-2,5 tan kazandırma ıhtimali olanlarda 3-4 bin liradan başlıyor,ülkedeki ekonomik durumda belli olunca e birazda iş çalışmaya bakınca dershaneye gidilmiyor.Bende bu yuzden evde kitaplarla hazırlanıyorum.Sizden istediğimde elinizde kullanmadıgınız ailenize kullanmış gibi gösterdiğiniz kalbiniz kadar temiz baktığınız ama yinde universiteyi kazanmanıza yardımcı olan soru bankalarını konu anlatım kitaplarını testleri vs. bana göndermenizi rica ediyorum.Kargoyu ben karşıalrım ücret talep edersenizde uygun fiyatlara anlaşabiliriz ama ben biliyorumki TBT paylaşımcı yardımsever bir site o yuzden murid ve müridelerimiz saınırm ücret talep etmez :D şimdiden teşekkür ederim...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

hoca ben de evdeki boş kitaplar için tbt ye konu açsam mı diyordum http://img823.imageshack.us/img823/6257/hmmwj.png

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Hocam en iyileri feto efendinin dersanelernin kullandırdığı FEM gerisi bence yalan.. Zoru severim dersende FDD bak derim..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

ya kimse kimseye bişey kazandıramaz sen çalışırsan kazanırsın dersanede çalışmana yardımcı oluyor sen bişey bilmiyosan sana bişey öğertmez.

fem yayınları güzel bakabilirsin.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

Elinde Kitap olan varsa banada gonderebilirmi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Baracuda bunu yazdı:
    -----------------------------

bu sene öss ye hazırlanıyorum.Malum öss için en kotu dershane 2-2,5 tan kazandırma ıhtimali olanlarda 3-4 bin liradan başlıyor,ülkedeki ekonomik durumda belli olunca e birazda iş çalışmaya bakınca dershaneye gidilmiyor.Bende bu yuzden evde kitaplarla hazırlanıyorum.Sizden istediğimde elinizde kullanmadıgınız ailenize kullanmış gibi gösterdiğiniz kalbiniz kadar temiz baktığınız ama yinde universiteyi kazanmanıza yardımcı olan soru bankalarını konu anlatım kitaplarını testleri vs. bana göndermenizi rica ediyorum.Kargoyu ben karşıalrım ücret talep edersenizde uygun fiyatlara anlaşabiliriz ama ben biliyorumki TBT paylaşımcı yardımsever bir site o yuzden murid ve müridelerimiz saınırm ücret talep etmez :D şimdiden teşekkür ederim...

mali imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim, birebir imkanı olan dersane gittim geçen sene, ve aldığım ders sayısını dışarda almaya kalksam rahat 5binden fazla tutardı, hem derslere giriyosun, hem beleş kitap veriyolar hemde beleş özel ders... Gittiğim dershane erey di, bireyin çakması... Bence dersaneye mutlaka gitmelisin çünkü kendini ne kadar motive de etsen mutlaka eksiklerin kalıyo... Kitaplara gelince de, bu sene de kullancam onları o yüzden şansına küs =D

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

hoca ben de evdeki boş kitaplar için tbt ye konu açsam mı diyordum http://img823.imageshack.us/img823/6257/hmmwj.png

Sana hazır konu var burda işte yolal bana D:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Up...

Toplam Hit: 945 Toplam Mesaj: 8