Öss Hazırlık Setleri
-
bu sene öss ye hazırlanıyorum.Malum öss için en kotu dershane 2-2,5 tan kazandırma ıhtimali olanlarda 3-4 bin liradan başlıyor,ülkedeki ekonomik durumda belli olunca e birazda iş çalışmaya bakınca dershaneye gidilmiyor.Bende bu yuzden evde kitaplarla hazırlanıyorum.Sizden istediğimde elinizde kullanmadıgınız ailenize kullanmış gibi gösterdiğiniz kalbiniz kadar temiz baktığınız ama yinde universiteyi kazanmanıza yardımcı olan soru bankalarını konu anlatım kitaplarını testleri vs. bana göndermenizi rica ediyorum.Kargoyu ben karşıalrım ücret talep edersenizde uygun fiyatlara anlaşabiliriz ama ben biliyorumki TBT paylaşımcı yardımsever bir site o yuzden murid ve müridelerimiz saınırm ücret talep etmez :D şimdiden teşekkür ederim...
-
hoca ben de evdeki boş kitaplar için tbt ye konu açsam mı diyordum

-
Hocam en iyileri feto efendinin dersanelernin kullandırdığı FEM gerisi bence yalan.. Zoru severim dersende FDD bak derim..
-
ya kimse kimseye bişey kazandıramaz sen çalışırsan kazanırsın dersanede çalışmana yardımcı oluyor sen bişey bilmiyosan sana bişey öğertmez.
fem yayınları güzel bakabilirsin.
-
Elinde Kitap olan varsa banada gonderebilirmi
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------bu sene öss ye hazırlanıyorum.Malum öss için en kotu dershane 2-2,5 tan kazandırma ıhtimali olanlarda 3-4 bin liradan başlıyor,ülkedeki ekonomik durumda belli olunca e birazda iş çalışmaya bakınca dershaneye gidilmiyor.Bende bu yuzden evde kitaplarla hazırlanıyorum.Sizden istediğimde elinizde kullanmadıgınız ailenize kullanmış gibi gösterdiğiniz kalbiniz kadar temiz baktığınız ama yinde universiteyi kazanmanıza yardımcı olan soru bankalarını konu anlatım kitaplarını testleri vs. bana göndermenizi rica ediyorum.Kargoyu ben karşıalrım ücret talep edersenizde uygun fiyatlara anlaşabiliriz ama ben biliyorumki TBT paylaşımcı yardımsever bir site o yuzden murid ve müridelerimiz saınırm ücret talep etmez :D şimdiden teşekkür ederim...
-----------------------------
mali imkanın varsa gitmeni tavsiye ederim, birebir imkanı olan dersane gittim geçen sene, ve aldığım ders sayısını dışarda almaya kalksam rahat 5binden fazla tutardı, hem derslere giriyosun, hem beleş kitap veriyolar hemde beleş özel ders... Gittiğim dershane erey di, bireyin çakması... Bence dersaneye mutlaka gitmelisin çünkü kendini ne kadar motive de etsen mutlaka eksiklerin kalıyo... Kitaplara gelince de, bu sene de kullancam onları o yüzden şansına küs =D -
SyspioniC bunu yazdı:
hoca ben de evdeki boş kitaplar için tbt ye konu açsam mı diyordum

Sana hazır konu var burda işte yolal bana D: -
Up...