Öss Kitaplarımı Dağıtıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

2 yıldır terasta yakılmayı bekleyen kitaplarımı ihtiyacı olan müridlere gönderecem. Geçen gün arkadaşın birisi konu açmıştı ona liste çıkarıp gönderecektim ki baktım çok fazla buradan paylaşım dedim. 

kitaplardan almak isteyen arkadaşlar kitap üzerindeki numaralarla beraber kişisel bilgilerini de gönderirse takip olayı kolaylaşır. 

kargoları karşıdan ödemeli gönderecem, malum bende öğrenciyim ve param yok fakirim yani :D

ayrıca elimde bir sürü deneme sınavı var bunları da kitap alan arkadaşlara gönderecem 3 5 er tane (: 

kitapların bir çoğu hiç kullanılmamış olmakla beraber az bir kısmı ise tembellik yüzünden 3 4 sayfası kullanılmış durumdadır :D 

Resimlerdeki görüntülenme sıkıntısı yüzünden http://logicalarea.com/img/

buradan bakabilirsiniz fotolara :s 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

burayı da alim alan arkadaşların kitap numaralarını yazarım sonra sıkıntı olmasın 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aybke
    aybke's avatar
    Dişi

boğaziçi'nin dağıttığı o mavi kitapların hepsini bitirmiştim ben :/ sen ne tembel adamsın ya :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

Güvender Yayınları Pişmanlıktır..

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

NEWRAYCHARLES bunu yazdı:
    -----------------------------

Güvender Yayınları Pişmanlıktır..

-----------------------------

Final yayınlarındanda uzak durun babalar

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 5