folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Tercih Formu

Öss Tercih Formu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar tercih formları gelmiştir,kimilerinin haberi olmayabilir, 3 ytl ye herhangi bir liseden temin edebilirsiniz. Klavuzu aldıktan sonra bankaya 10 ytl yatırmanız gerekmektedir, parayı yatırdıktan 2 gün sonra da okula giderek tercih formunu teslim ediniz,bu işlem de de 2 ytl ücret vereceksiniz :) Son yatırma tarihi ise 4 ağustostur

Hayırlı olur inşallah, Allah herkesin gönlüne göre versin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Aldık hoca.Zaten içeriğe netten bakmıştık.Aynısı ama yine de bir göz atmakta fayda var..3 Ytl verdikten sonra daha 12 lira vereceğiz.Ayak üstü soyuyorlar a.q
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    evt hoca, valla herşeyde para para para.. Kardeş bu ülkede nasıl yaşayacağız yaaaaa

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    siz kazandıktan sonra görün.. ben bir anahtarlığa 90 milyon verdiğimi bilirim 3 sene önce.. mecbur alıcan hem de..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    okumuyorum iste vercegim paralari toplayip direk ise atilirm :d daha iyi

ben is adami olacagim hehe

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    iş adamı olursun belki dünyanın en zengini olursun ama kültürel ve manevi açıdan üniversitenin sana ekleyeceklerini hiç birşey eklemeyecek. Ayrıca üniversite hiç olmazsa askerliğini kısaltır. Sen işadamı olursun ama askere geleceksin o zaman işadamı filan dinlemez üni mezunu sölim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Abi internetten tercih yapılcak filan diolardı int. kullanıcı adı şifresi filan vermişlerdi okuldakilerimi yapıcak internetten yoksa oksdeki gibi :=)))
Toplam Hit: 816 Toplam Mesaj: 7