Öss Tercih Klavuzu Görsel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bu program sayesinde öğrenci puanını yazdıktan sonra gidebileceği üniversiteleri ve bölümleri ya da girdiği üniversite adı veya bölümü sayesinde kaç puanla oraya yerleşebileceğini,kontejanı ne kadar,okul birincisi kaç puanla girmiş,en küçük ve en yüksek puanların hepsini görebilmektedir.Programda 5 adet bölüm bulunmaktadır. Sayısal Sözel EşitAğırlık Dil bölümleri ve toplu olarakta tüm bölümleri kapsayan puan türleri yer almaktadır.Sayısal öğrencisi,Sözel öğrencisi,EşitAğırlık öğrencisi ve Dil öğrencisi ister kendi bölümünde filtreleme yapabilir istersede toplu listede aratma yapabilir..

güzel bi program tüm ünivler içinde mevcut bizim mekatronik resimde gözüküyo puana göre nereleri kazanabilirsiniz görebiliyosunuz

http://www.mediafire.com/?dkztim9g5zd   mutlaka indirin derim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek
    deneyelim bakalım...

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    iide taban - tavan puanları açıklanmadıki

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

zaten tercih kılavuzunun mantığı birebir nereye yerleşeceğini söylemek değil, aldığı tahmini puanla üç aşağı beş yukarı nereye gidebileceği hakkında insanların fikir sahibi olmasını sağlamaktır.

NOT: tercih kılavuzu benim ürünüm değildir :p 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    iide taban - tavan puanları açıklanmadıki
    -----------------------------

açıklandığında bakabiliyosun daha detaylı...he tercih klavuzum var diyosan ayrı size kalmış 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hayatımda böle boktan bir,grafik arayüzü olan program görmedim.ancak program faydalı.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ÖSS puanlarınızla burdaki prodan hangi ünivin puan derecesi var onları bakabilirsiniz... bilginize...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    güzel bişi valla
Toplam Hit: 3663 Toplam Mesaj: 8