folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Tercihlerinden Biyere Gidemeyenler Napmayı Düşünüosnz?

Öss Tercihlerinden Biyere Gidemeyenler Napmayı Düşünüosnz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek
    mrb arkadaslar ilk tercihlerde yerleşemeyen arkiler simdi napmayı düşünüosnz kac puan aldnz nerei tercih etmeyi düşünosnz daha önceden tecrübeli arkilerde bize yardmcı olsnlar bn 239 puan almstm  ----------------------

Y-ÖSS-EA-2 Puanı
    Basarı Sırası
     239,397
    0497203
    bem puanm bu ilk tercihlerde sırf özel hukuk yazmstm gelmedi :( ek kontejanlarda yıne kıbrıs da hukul flan yazmayı düşünüorm en son sırayada eskisehir acık ögretim işletme yazmayı düşünüorm eskisehir zaten garanti gelir dimi arkdslar

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    aynn çalışmaya dewam:)

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek
    galiba tbt de herkez yerlesms :D yada tercih yapmayı düşünmüolar ek kontejan icin

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    dershane 1 yıl boyunca ders..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Ben her türlü deneyecem şansımı bu sene :) İlk tercihlerde olmadı ama ikincide olur belki.. Zaten evde tercihi yapıp yarım saat sonra da gidip dershaneye kaydolmuştum belklemiyodum yani bişey ama gelir belki belli de olmaz :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

zaten yapmadım tercih :E gsf gibisi varmı herkes oraya gelsin benimle tbt de güzel sanatlar açığı kapansın :E

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    tahribatı takdir ettim, nereye yerleştiniz adlı konunun aldığı güzel hite ve atılan mesajlara karşılık bu konunun az rağbet görmesi güzel :)

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    madem gidemedik bizde programlama kasalım o zaman... baya bi eğitim seti indirdik...
Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 8