Öss Tercihlerinden Biyere Gidemeyenler Napmayı Düşünüosnz?
-
mrb arkadaslar ilk tercihlerde yerleşemeyen arkiler simdi napmayı düşünüosnz kac puan aldnz nerei tercih etmeyi düşünosnz daha önceden tecrübeli arkilerde bize yardmcı olsnlar bn 239 puan almstm ----------------------
bem puanm bu ilk tercihlerde sırf özel hukuk yazmstm gelmedi :( ek kontejanlarda yıne kıbrıs da hukul flan yazmayı düşünüorm en son sırayada eskisehir acık ögretim işletme yazmayı düşünüorm eskisehir zaten garanti gelir dimi arkdslarY-ÖSS-EA-2 Puanı
Basarı Sırası239,397
0497203 -
aynn çalışmaya dewam:)
-
galiba tbt de herkez yerlesms :D yada tercih yapmayı düşünmüolar ek kontejan icin
-
dershane 1 yıl boyunca ders..
-
Ben her türlü deneyecem şansımı bu sene :) İlk tercihlerde olmadı ama ikincide olur belki.. Zaten evde tercihi yapıp yarım saat sonra da gidip dershaneye kaydolmuştum belklemiyodum yani bişey ama gelir belki belli de olmaz :D
-
zaten yapmadım tercih :E gsf gibisi varmı herkes oraya gelsin benimle tbt de güzel sanatlar açığı kapansın :E
-
tahribatı takdir ettim, nereye yerleştiniz adlı konunun aldığı güzel hite ve atılan mesajlara karşılık bu konunun az rağbet görmesi güzel :)
-
madem gidemedik bizde programlama kasalım o zaman... baya bi eğitim seti indirdik...
Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 8