folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öss Yönetmeliğindeki Değşiklikleri Bilenler

Öss Yönetmeliğindeki Değşiklikleri Bilenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam şimdi tüm soruların puan olarak eşitlendiğini biliyoruz ama ortada bide okul puanlarının kaldırıldığı ve sadece sınav performansının puanı belirleyeceği söylentisi var bukonuda kesin bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlerse google amcada bukonuda kesin bişi bilmiyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    okul puanlarının tamamen devre dışı bırakılıp sadece sınavın baz alınması gibi bi yönetmelik şu an yok.yakın zamanda olması da çok zor bi ihtimal gibi geliyor.
    zaten ortaöğretim başarı puanı zımbırtısını 1.800.000 küsür kişiyi yalnızca sınavla eleyemedikleri,elemek için başka bi yöntem daha kullanmak zorunda oldukları için koydular.
    bu arada bütün soruların puan olarak eşitlendiğini bilmiyoruz öyle birşey yok..öss 1. bölümde puan ağırlığı Türkçe>Sosyal Bilimler>Matematik>Fen Bilimleri şeklindedir.
    Sınavda bu sene uygulanacak değişiklik yalnızca bölümlerdeki soru sayısı dağılımından ibarettir.
    Buna göre;
    ÖSS 1. Bölümde yapılan tek değişiklik Fen Bilimleri bölümünde Fizik,Kimya ve Biyoloji'nin 10ar soruda eşitlenmesidir.
    2.Bölümdeki değişiklikler beni etkilemediği için araştırmadım fakat google amcada bulamaman garip..küçük bi araştırmayla bulabilirsin sanırım..

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    kim biliyoki? her sene bı bok değiştiriyolar işin cılkını çıkardılar ıyıce

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek

Fizik, kimya , biyoloji sorularının sayısı eşitlendi.

Ayrıca 2. bölümde matematik soruları azalıp 3 tane analitik geometri 2(çember analitiği, konikler vs.) geldi.

Toplam Hit: 758 Toplam Mesaj: 4