Oss"De Anadolu Liseleri Kac Puan Veriyor..
-
Arkadaslar anadolu liseleri oss sinavinda en fazla ve en az ne kadar ek puan veriyor.Bileniniz varsa soyleyebilirmi? Tesekkurler!
-
biz düz liseler sanırım en az 50 alıoduk yada 60.
anadolu liseleri en kötü ögrencısı 70 alıo diye bılıorum yanlıs bılıo olabılırm 60ta olabılır ama o arada bişey değişik bi hesaplaması var
sikicem bu anadolu liselerini zaten .kin besliorum götleri bi karış havada ezberci ama hiç bi bok bilmeyen iki lafın belini doğrultamayan insanlarla dolu.
okulun kaç verdiğini bence boşver ders notlarını yuksek tut böylece yuksek gelsın orta öğretim başarı puanın.
edit: okulun başarı ortalamasına göre alınıomuş puan.
-
Not ortalaması 5.00 olan 80 puan alıyor ama oss sınavında o sene oss ye giren butun ogrencilerin belirlenen 185 puan barajını gecmesi gerekiyor..gecemeyen her ogrenci için aldıgın okul puanı dusuyor..
-
herkes aynı alıyo şimdi sistem değişti artık 100 üzerinden puan veriliyo da zamanında okuduğum bursa erkek lisesi, bursa anadolu lisesi ise aynı puanı veriyodu yani okulun kalitesine bakıyor bu
-
anadolu lisesine göre ve o seneki başarıya göre değişir ama isranbuldaki anadolu liselerindeki arklarımda en düşük 67 ye rastladım ben 3.49 ortalamayla 73 almıştım
-
chaoser o eskidendi bnm okulum eskiden okul sonuncusuna 74-76 arası puan veriyodu (öss de il ikincisi :)) şimdi ben okul sonuncusu olarak 62 puan aldım
-
ben anadolu lisesine gidiyodum simdi atıldım açıkogretim lisesine gidiyorm o kaç puan verir acaba?
-
hacılar yeni göt sistem sağolsun pek farketmiyo eski sistem olsa süperdide amk ibneleri imam hatiplerin önünü açmak için and. lisesi ve fen lisesisinin puanlarını düşürdü madem imam hatip okuluna gidiyosun git imam ol amk ne bizim önümüze geçmeye kasıosun ben and. lisesinden mezun olupta imam olcam demiyorum ki
neyse sinir çıkarttım ben arada düz liseyle and. lisesi arasında en fazla 10 puan oynar eğer ortalamanın üstündeysen tahmini 73-74 gelir ortalamadaysan 68-70 ortalama altıysan 60-65 arası bişiler gelir...
-
Saolun yardımcı olduğunuz için
-
bizim okuldan 75-80 arasi geliyo.kadikoy anadolu
digerleri de o civardadir heralde