Öss"Ye Hazırlanan Sayısalcı Mürdiler İçin En Güzel Kaynak....
-
Öss'ye hazırlanan sayısalcı kardeşlerime benden güzel bir site;
Bu sitede matematik ve geometri hakkında konu anlatımları ve soru çözümlerini bulabilirsiniz.Yakında fizik ve kimya derslerininde konu anlatmları geliyor.Güzel bir dil ile anlatılan videolarla kendinizi dershanede zannedeceksiniz.Kotalı arkadaşlara önerim videoları indirmeleridir.Videoları indirme işlemlerini şöyle açıklayayım;
1.Videolar google videoları olduğu için videoları googlenin web sitesinden indirecez.İlk önce google video ya giriyoruz;
2.Burdan istediğimiz konuyu arıyoruz(arama yaparken www.ekolhoca.com yazmayı unutmayın)Daha sonra videonun linkini kopyalayıp; http://keepvid.com/ dan url bölümüne yazıp yandaki Anysite bölmesinden google video yu seçip downloada tıklıyoruz.Size verilen download url sine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet seçeneğine tıklayın.Çıkan pencereden videonun formatını .flv olarak ayarlayın.Çünkü google videoları flash videolardır.İndirme işlemleri bittikten sonra flv fornmatını çalıştıracak programa ihtiyac var.Programın linkini vereyim;
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2474
Kafanıza takılan bir yer varsa sorun.Haydi Allah zihin açıklığı versin:)
-
sayısaldan o kadar iğreniorum ki, oturup çalışasım gelmio :| sözel okuyup diplomat olmak varken,hangi akıllı sayısala soktu beni :(
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
sayısaldan o kadar iğreniorum ki, oturup çalışasım gelmio :| sözel okuyup diplomat olmak varken,hangi akıllı sayısala soktu beni :(
-----------------------------Hocam sana aynen katılıyorum.Bende sayısaldayım sanki hergün birileri bana grup olarak dalıyor.Halbuki sözelde olsaydım sözeli çok iyi yapardım say 1 dende 15 tane yapar en kral üniversteye giderdim.Üniversteden 1.olarak mezun olurdum:|
Ama şöyle düşün,istemediğin meslekte ne işin var?
-
bu site benim favorim. kesinlikl eabartmıyorum lise 2 deyken daha lise 3 deki konularıu türev ve integrali bu siteden öğrendim şimdi mat 2 mat1 full ama gel görki fizik 2 doğru 8 yanlış gibi bişey :D ha bide biyoloji 2 1 doğru 5 yanlış gibi bişey :D türkçeyide unutmamak laızm 17 net çıkıyo :D
-
bende sayısaldayım keşke gitmeseydim aq dumun bölümüne götüm sikiliyo resmen
-
Ben sayısal okduğum için memnunum.Sadece Öss de problem çıktı, 41 kişinin arasına girmeye çalışıyom :|
-
Kardeş benim de sitem var buyur.
www.teorik.net // matematik üzerine dersler, makaleler, görüntülü dersler felan filan.
Yardımım dokunduysa ne mutlu bana
-
bizde sayısalcıyız sözde. matematik,fizik,biyoloji ve kimya yok :D
görsel programlama,web programlama,grafik-animasyon,felsefe,tarih,din,dil dersleri var.
nasıl sayısal okuyoruz anlamadım gitti amk :D
-
atık sayısal çalışmak dışında bişey yapamayacağımı düşünüyorm
artık edebiyatı anlamıyorm bile ya :S
nese saol paylaşım için
-
sevmedğiniz bölüme gitmeyin aq. parasını mikim.
-
eyw saol hoca