folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ösym 2009 2. Tercihler Ne Zaman ?

Ösym 2009 2. Tercihler Ne Zaman ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Arkadaslar googleyi ufak bi taradım sonuca ulaşamadım.. Ösym ninde sitelerine girmiyor bnm pc nedendir bilmiyom daha bi çok siteye girmiyor ama neyse konu bu değil.. 2. tercihler ne zaman baslayacak basladımı yada bi bilginiz var mı?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    Ekim'in başında olacaktır...

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    bende bir şey sormak istiyorum. şu anda bir meslek yüksek okulunda kayıtlı gözküyorum...tekrardan sınavsız geçiş hakkımı kullanarak tercih yaptım ama tutmadı...şimdide ek kontejyanlara tercih yapıcam....  soracağım şey şu bir üniye kayıtlı olduğum için tutmamış olabilirmi çünkü tutmaya daha meyilliydi

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    valla bilmiom hacıda şöle bişe olsa ösym nin sitesinde güzel olmazmı.. www.pmyo.net sitesindeki gibi sorucevap bölümü olsa bunun için bi kaç admin görevlendirilse millette sorusunun cevabını bulmak için işkence çekmese..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    ösyme nin sitesinde online soru cevap olacak he :D 1 saat sonra ösym den eser kalmaz sanırım :D

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 5