folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Osym Akp Bu Ne?

Osym Akp Bu Ne?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

İyigünler dostlarım

Şimdi üniverste meselesi var.Biliyorsunuzki türbanlı kardeslerimiz okuyamıyor deniliyor ya.Yaygaralar koparılıyor ya.Artık bir yenisi daha ekleniyor.Fakirler...

Şimdi seçim döneminden çıkıldı.Ve üniverste harçlarına %200 zam denildi.Herkez ikinci ögretimi yazarken 2 kere düşündü.Bazı durumu olmayan arkadaşlar yazmadı.Şimdi %8 zam yapıldı.Ama zam kararı seçimler bittikten sonra açıklandı.Açıklanırkende süpeklasyonlara gelmeyin denildi.Peki spekilasyonlar varken niye açıklanmadı=?

Kolay kendi eşlerine dostlarına yazdırdılar.2.ögretime gelme şansları arttı....Böylece onlar ikinci ögretime siz hakettiginizden daha kötü bölümlere veya dershanelere....

İyi okumalar.Daha cok okuruz bu kafayla.Benim buna itirazım var....

Birdostumda alınmıştır ve düzenlenmiştir.O fazla müslüman:) ben ortak noktamıza uyarladım.

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Fazla Müslüman :/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    (bkz: az müslüman)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek
    Gereginden fazla :) yani onun kafasından olmayanlara kafir düşüncesini benimsemeyenlere salak diyecek birisi.Ama biraz uyanıktır.yazısını okudum sevdim.O bolumlerini rütük gibiyimdir kesip yayınladım...

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

resmi kurumlardaki kıyafet yönetmeliği bellidir

devlet üniversiteleride resmi kurum oldugu için havada bulut türbanı unut.

türban girse bile olaylar çıkacagı kesin.Adam gibi türbanı alet olarak kullanmadan inançlı ınsanlar olsaydı herkes kimse kimseye laf etmezdi.Ama geçen arkadaş türbanlı bir kız ayarladı mesela bir gece gecirmek icin.Bu ne perhiz bu ne turşu.

diyeceksiniz ki herkez bir mi tabikide degil.O zaman herkes çürükleri arasından ayıklayacak.Allah büyük.

milletide zıvanadan çıkarmasınlar.

hem kapanıyor takıyor sıyah gozluklerı gozlerı fırıldak gıbı.Hem ben dinim için yaşıyorum diyip converse giyiyor coca cola iciyor.Mcdonalds'a gidiyor.Ya tam yapıcaksın birşeyi yada hiç.Ya tam dinim bütün diyip gavur malına el sürmeyeceksın.Yada hiç Atamıza Türkiyeye bu ülkenin değerlerine laf etme cürretine ulaşmaya çalışmayacaksın.Bir müridimizin imzası var "ananıda alıp gidecegin günler gelecektır" diye çok dogru.

Toplam Hit: 768 Toplam Mesaj: 5