Osym Akp Bu Ne?
-
İyigünler dostlarım
Şimdi üniverste meselesi var.Biliyorsunuzki türbanlı kardeslerimiz okuyamıyor deniliyor ya.Yaygaralar koparılıyor ya.Artık bir yenisi daha ekleniyor.Fakirler...
Şimdi seçim döneminden çıkıldı.Ve üniverste harçlarına %200 zam denildi.Herkez ikinci ögretimi yazarken 2 kere düşündü.Bazı durumu olmayan arkadaşlar yazmadı.Şimdi %8 zam yapıldı.Ama zam kararı seçimler bittikten sonra açıklandı.Açıklanırkende süpeklasyonlara gelmeyin denildi.Peki spekilasyonlar varken niye açıklanmadı=?
Kolay kendi eşlerine dostlarına yazdırdılar.2.ögretime gelme şansları arttı....Böylece onlar ikinci ögretime siz hakettiginizden daha kötü bölümlere veya dershanelere....
İyi okumalar.Daha cok okuruz bu kafayla.Benim buna itirazım var....Birdostumda alınmıştır ve düzenlenmiştir.O fazla müslüman:) ben ortak noktamıza uyarladım.
-
Fazla Müslüman :/
-
(bkz: az müslüman)
-
Gereginden fazla :) yani onun kafasından olmayanlara kafir düşüncesini benimsemeyenlere salak diyecek birisi.Ama biraz uyanıktır.yazısını okudum sevdim.O bolumlerini rütük gibiyimdir kesip yayınladım...
-
resmi kurumlardaki kıyafet yönetmeliği bellidir
devlet üniversiteleride resmi kurum oldugu için havada bulut türbanı unut.
türban girse bile olaylar çıkacagı kesin.Adam gibi türbanı alet olarak kullanmadan inançlı ınsanlar olsaydı herkes kimse kimseye laf etmezdi.Ama geçen arkadaş türbanlı bir kız ayarladı mesela bir gece gecirmek icin.Bu ne perhiz bu ne turşu.
diyeceksiniz ki herkez bir mi tabikide degil.O zaman herkes çürükleri arasından ayıklayacak.Allah büyük.
milletide zıvanadan çıkarmasınlar.
hem kapanıyor takıyor sıyah gozluklerı gozlerı fırıldak gıbı.Hem ben dinim için yaşıyorum diyip converse giyiyor coca cola iciyor.Mcdonalds'a gidiyor.Ya tam yapıcaksın birşeyi yada hiç.Ya tam dinim bütün diyip gavur malına el sürmeyeceksın.Yada hiç Atamıza Türkiyeye bu ülkenin değerlerine laf etme cürretine ulaşmaya çalışmayacaksın.Bir müridimizin imzası var "ananıda alıp gidecegin günler gelecektır" diye çok dogru.