Ösym Banka Hesap No? ( Acil )
-
Merhabalar..
ösymnin sayfası görüntülenemiyor.. 2. tercihler için ücreti yatırcağımız hesap nosunu bilen varmı ? -
up up upp
-
ikinci tercihler de mi ücretli oldu artık işe bak :S
-
kardeşime sordum şimdi yok abla para falan dedi :|
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------ikinci tercihler de mi ücretli oldu atık işe bak :S
-----------------------------
evet hoca..
bankaya gttim normalde hesap no çkıodu orda kadın hesap noyu getir bizde gözükmüyo dedi aq deli oldum..
Edit: İrwa abla her yerde yazıyo ..önümde ek yerleştirme kılavuzu var ondada yazıyo 1. sayafada -
Smirnoff bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------ikinci tercihler de mi ücretli oldu atık işe bak :S
evet hoca..
bankaya gttim normalde hesap no çkıodu orda kadın hesap noyu getir bizde gözükmüyo dedi aq deli oldum..
Edit: İrwa abla her yerde yazıyo ..önümde ek yerleştirme kılavuzu var ondada yazıyo 1. sayafada
-----------------------------3 tl olan ücretten bashsediyorsan sadece tercihi okul üzerinden yaparsan okula vereceksin.
başvuruyu internetten sen yapıyorsan para filan vermiceksin
-
Smirnoff bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
evet hoca..
Edit: İrwa abla her yerde yazıyo ..önümde ek yerleştirme kılavuzu var ondada yazıyo 1. sayafada
-----------------------------onda yazan tercih hizmet ücreti we eğer sen okulda tercih yaparsan bunu ödüyo oluyosun rahat ol yani ,)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
rebellisch bunu yazdı:
evet hoca..
-----------------------------3 tl olan ücretten bashsediyorsan sadece tercihi okul üzerinden yaparsan okula vereceksin.
başvuruyu internetten sen yapıyorsan para filan vermiceksin
mal hissettim kendimi dediği gibiymiş usta eyv.