folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder OSYM Başvuruları Hakkında?

OSYM Başvuruları Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hell_fever09
    hell_fever09's avatar
    Erkek

arkadaşlar birazdan yolluyucamda ygs başvurusunu başvuruda yazan posta kodu bölümünde ilin genel posta kodunumu yazcaz örneğin 09000 die yoksa mahellizinmi değişiyomu yani?

oh la la
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hell_fever09 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar birazdan yolluyucamda ygs başvurusunu başvuruda yazan posta kodu bölümünde ilin genel posta kodunumu yazcaz örneğin 09000 die yoksa mahellizinmi değişiyomu yani?

mahallenin pota kodunu yazacaksın

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Harbi bende keyfine bi başvuru yapayım ha :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

şu şifre olayını nasıl yapcaz :| ben eski şifremi hatırlamıyorum :/ bu yıl yenisinide vermediler.. :S

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

araya bende bi soru sıkıştırayım..  son başvuru tarihi ne zaman?  bir de bu öss başvuru formunu nerden alıorus? okullarda mı oluo?   araştırmadan sordum ama mutlaka bilen birileri vardır sanırım : )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:

araya bende bi soru sıkıştırayım..  son başvuru tarihi ne zaman?  bir de bu öss başvuru formunu nerden alıorus? okullarda mı oluo?   araştırmadan sordum ama mutlaka bilen birileri vardır sanırım : )

civardaki liselerden alabilirsin hocam...

son basvuru subat 12 diye biliyorum..

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya bana da internettten başvuru yapamazsınız diyor.  Bari sebebini söyleyin O. Ç... ları . Yok böyle bir saçmalık ya. Hangi devirde yaşıoruz anlamıyorum ki. Boşu boşuna 40 lira  gitti bu saatten sonra nere gidiyim de başvuru yapayım Allah belasını versin bunların beceriksiz herifler. Bir fikri olan var mı en azından parayı geri alma htimalimiz var mı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya bana da internettten başvuru yapamazsınız diyor.  Bari sebebini söyleyin O. Ç... ları . Yok böyle bir saçmalık ya. Hangi devirde yaşıoruz anlamıyorum ki. Boşu boşuna 40 lira  gitti bu saatten sonra nere gidiyim de başvuru yapayım Allah belasını versin bunların beceriksiz herifler. Bir fikri olan var mı en azından parayı geri alma htimalimiz var mı?

Toplam Hit: 1118 Toplam Mesaj: 8